Experiența Multisport s-a remarcat la Timotion

De Daniel Scridon
Experiența Multisport s-a remarcat la Timotion
TIMIŞOARA. O echipă formată din 34 de persoane de la Experiența Multisport Arad a participat, recent, la evenimentul Timotion din Timișoara, dedicat în special alergării pentru amatori.

Astfel, la semimaraton au fost prezenți: Mosion Gheorghe, Ioana Reghis, Daniel Ungur, Sorin-Victor Roman, Tiberiu Maghera, Cristian Mladin, Iulia Ghinga, Adrian Stoian, Eduard Tisza, Bugari Alin, Dinis Joao, Alves Claudio, Anton Hector, Noelia Ferrer și Susana Perez.

Cursa de 6km i-a avut, de la clubul arădean, pe Lucian Neagu, Sorin Herman, Roxana Tomos, Cristina Anamaria Nistor, Viorica Filip, Viorel Marinel Budea, Cosmin Rufu, Buitrago Cristian, Murat Ozcinar, Ivan Sirangelo, Filippo Bensi, Sara Moreles și Jakub Stanio.

La 2km au participat Seyda Yildiz, Merve Durna, Duygu Balci, Carolina Morello, Vildan Kandur și Irem Ersoy.

Premii

La semimaraton, atât la feminin cât și la masculin s-au impus membrii Experienta Multisport. Astfel, Alin Bugari a câștigat competiția cu un timp de o oră, 26 de minute și 27 secunde, la peste 3 minute de următorul clasat, în timp ce Iulia Ghinga a fost prima la feminin, cu un avans de peste 8 minute.

Tot de la clubul arădean a fost și Sorin Herman care a ocupat locul I la 6 km – masculin.

Jakub Stanio a ales cursa dedicată rolelor pe care a și câștigat-o. Un premiu special a fost dedicat lui Moşion Gheorghe, ambasador al acestui eveniment.

Instructori de la Experiența Multisport

Cursa de la Timișoara a reprezentat și primul semimaraton încheiat de către Noelia Ferrer și Susana Perez, ambele avându-l ca instructor pe Ruben Galiș în timp ce Adrian Glogovețan i-a antrenat pe Dinis Joao și Alves Claudio, care, de asemenea, au încheiat primul semimaraton la Timotion.

Parteneriat durabil

Pe lângă scopul caritabil al evenimentului, Timotion a însemnat și concretizarea în Timișoara, de data aceasta, a parteneriatului Experienta Multisport – Alergotura, echipa din Arad acordând suport în organizarea evenimentului de pe Bega în special cu ajutorul lui Adrian Glogovețan.

De asemenea, reamintim că în Arad echipa Alergotura (organizatoarea de la Timotion) s-a aflat în mai mulți ani pe podium la echipe participante la evenimentele de aici: CROSUL ȘI SEMIMARATONUL JUDEȚULUI ARAD și MARATONUL, SEMIMARATONUL ȘI CROSUL ARADULUI.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !