Expoziţie caritabilă la „Grădiniţa Prieteniei”

Expoziţie caritabilă la „Grădiniţa Prieteniei”
© La expoziţie
La „Grădiniţa Prieteniei” a avut loc expoziţia „Universul Copilăriei”. Expoziţia a avut ca scop strângerea de bani pentru copiii cu dizabilităţi.

În perioada 23 mai – 27 mai 2016 s-a desfăşurat la Grădiniţa P.P. ,,Grădiniţa Prieteniei” Expoziţia Internaţională cu Donaţii, intitulată ,,Universul Copilăriei”, ediţia I. La expoziţie au participat un număr de 280 de cadre didactice din întreaga ţară, cu peste 800 de lucrări: desene, picturi, colaje şi obiecte realizate din materiale reciclabile. La finalul expoziţiei s-a adunat o sumă de 905 lei care a fost donată copiilor cu dizabilităţi de la Şcoala Specială ,,Rază de soare”. Expoziţia a fost iniţiată şi organizată de profesoarele Barna Cristina, Gorgan Laura şi Crişan Florica, iar echipa managerială a fost alcătuită din inspector şcolar pentru educaţie timpurie, prof. Soriţeu Emilia şi directorul grădiniţei, prof. Redeş Adela. Partenerii expoziţiei internaţionale au fost: I.S.J. Arad, Romanian Christian Enterprises U.S.A., Fundaţia Creştină R.C.E. ,,Speranţa copiilor” şi Şcoala Specială ,,Rază de soare”. Cadrele didactice au ţinut să mulţumească tuturor pentru implicarea în această acţiune umanitară. „Astfel, am reuşit împreună să facem ziua de 1 Iunie mai frumoasă pentru acei copii care nu au avut şansa la o viaţă normală!” a spus prof. Redeş Adela directorul Grădiniţei P.P. ,,Grădiniţa Prieteniei”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !