Exprima-te creativ de 1 Martie

De Vasile Filip
Rezultatul concursului organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Arad.

ARAD. La Inspectoratul Județean Arad a fost organizată, de 1 martie, o expoziție de mărțișoare și felicitări, în cadrul Concursului judeţean „Exprimă-te creativ de 1 Martie”, organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Arad (coordonator de proiect, prof. Angela-Carmen Plăcintar, director C.J.R.A.E. Arad), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Palatul Copiilor şi D.G.A.S.P.C. Aproximativ 100 de mărţişoare şi felicitări de la 15 unități de învățământ și 9 instituții beneficiare, au încântat privirile şi au impresionat inimile membrilor juriului.

Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: Felicitări şi Mărţişoare, iar criteriile de evaluare au vizat creativitatea materialelor utilizate, originalitatea în designul produselor şi simţul estetic. S-au acordat premiile I, II, III pe niveluri de învățământ.

„Acest eveniment a fost organizat pentru elevii voluntari împreună cu copiii beneficiari, în cadrul atelierelor de creativitate și a înregistrat un impact major în ceea ce priveşte comunicarea, cooperarea şi relaţionarea pozitivă a acestora” ne-a declarat prof. Angela Plăcintar

„Apreciez în mod deosebit implicarea cadrelor didactice și a elevilor în activitățile de voluntariat cu copiii cu cerințe educative speciale, întrucât aceste acțiuni vizează stimularea, dezvoltarea şi exprimarea creativităţii – a mărturisit inspectorul şcolar general prof. Claudius Mladin. Este importantă păstrarea și promovarea sărbătorii tradiţionale de 1 Martie și mă bucur că acest lucru se realizează și în cadrul voluntariatului arădean”.

Diplome

Toate cadrele didactice implicate în coordonarea activităţii de voluntariat, din cadrul atelierelor de creativitate, precum şi elevii participanţi la etapa judeţeană, vor fi premiaţi cu diplome.

INSTITUȚII VOLUNTARE

1. Colegiul Național ”E.G.Birta”

2. Colegiul Economic Arad

3. Colegiul Tehnic ”A. Vlaicu” Arad

4. Colegiul Național ”Vasile Goldiș” Arad

5. Liceul Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal”

6. Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări ”Caius Iacob” Arad

7. Liceul ”I.Buteanu” Gurahonț

8. Liceul Teoretic Sebiș

9. Școala Gimnazială ”Ștefan Cicio-Pop” Arad

10. Școala Gimnazială ”Aron Cotruș”

11. Școala Gimnazială Sântana

12. Școala Gimnazială ”Adam Nicolae”

13. Școala Gimnazială Vladimirescu

14. Școala Gimnazială Nădab

15. Școala Gimnazială Buteni

INSTITUȚII BENEFICIARE

1. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad

2. Centrul de Terapie pentru Copii ”Ghiocelul”

3. Complexul ”Curcubeul”

4. Casa de Copii ”Josepha”

5. Casa David

6. Casa ”Speranța” Sebiș

7. Casa Umanitară Barnaba

8. Școala cu clasele I-IV Gurahonț

9. Liceul Special ”Sf. Maria”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !