Facturi cu 60 la sută mai mari la căldură?

21Comentarii
Facturi cu 60 la sută mai mari la căldură?
ARAD – Locatarii unui bloc din Alfa au sesizat ULALA factura la încălzire e cu 60% mai mare decât în luna precedentă.

Facturile la încălzire încep să îşi arate colţii! După ce zilele trecute vă informam  de faptul că din cauza temperaturilor extrem de scăzute valoarea facturilor la încălzire ar putea creşte substanţial, moment în care conducerea CET estima o creştere de circa 10% a valorii facturilor, situaţia pare a fi mult mai gravă pentru arădeni.

Vicepreşedintele Uniunii Locale a Asociaţilor Locative Arad, Vasile Arion, ne-a declarat că “facturile abia acum ajung la asociaţiile de locatari. Valoarea lor însă a crescut în procent de 20 până la 30 la sută”.

Majorare grosolană?

O situaţie care iese din orice tipar a fost sesizată, însă, telefonic, ieri, la sediul ULALA. “Avem o sesizare telefonică la ULALA de la o asociaţie de proprietari din cartierul Alfa, unde se subliniază că facturile au crescut cu 60 la sută. Suntem în curs de documentare pentru a vedea ce s-a întâmplat. Dacă documentele susţin sesizarea primită, vom comunica şi la CET situaţia respectivă. Asta înseamnă că valoarea cheltuielilor de întreţinere poate ajunge până la 800 lei, din care doar cheltuielile cu încălzirea sunt 600 lei”, a precizat Vasile Arion.

„Am primit o sesizare din Alfa, că facturile la încălzire au crescut cu 60%” – Vasile Arion

JA – S.B.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor