Falca: „A fost o miscare politica”

De JA-A.B.D.
Falca: „A fost o miscare politica”
Arad.Primarul a susţinut ieri faptul că la miting au venit 12 organizaţii PNL şi 14 de la PSD, plus toţi liderii Opoziţiei surprinşi în fotografii.

Primarul Gheorghe Falcă a arătat ieri cu degetul Opoziţia şi a acuzat faptul că protestul de marţi din faţa Palatului Administrativ a fost unul politic. Nu doar cu degetul a indicat Falcă care sunt organizatorii protestului în viziunea sa, ci şi prin intermediul fotografiilor făcute cu ocazia mitingului. În prezentarea foto a primarului s-au regăsit liderii partidelor politice din Opoziţie, dar şi „clienţii casei”, să-i numim aşa pe cei care protestează des împotriva deciziilor luate de edilul de Arad.

Falcă a făcut şi unele comentarii vis-a-vis de opozanţii prezenţi la protest: a amintit de pensia de parlamentar a lui Gheorghiof, de fularul Burberry pe care îl purta la gât Rodica Borza, de „săracul” Ilie Lupan, care a luat de la Primărie aproape un milion de euro, de Cristea şi despre falimentul PNŢCD, de geaca roşie a lui Căprar, de prietenul Leo Aslău etc.

După vizionarea fotografiilor, edilul de Arad a comentat: „Am constatat, ca atare, că nu am avut un miting spontan la Arad. În momentul în care constatăm că cele trei conduceri locale ale partidelor din Opoziţie sunt prezente la protest, nu mai putem vorbi de spontaneitate. Primarii aduşi din judeţ mi-au confirmat acest fapt. Putem afirma fără nici un dubiu că acest miting este al celor trei partide politice. Au fost invitaţi la miting primarii din judeţ”.

Cifrele mitingului

Primarul nu s-a oprit însă aici, ci a precizat că are informaţii cu privire la acest miting şi a dat şi nişte cifre pentru a-şi susţine afirmaţia că nu a fost vorba de un protest spontan, ci de un miting al Opoziţiei: „12 organizaţii de la PNL şi alte 14 de la PSD au venit la miting. În medie, fiecare avea de la 10 la 25 de persoane prezente la protest”, a punctat edilul. Acesta nu a negat şi existenţa unor protestatari neafliaţi vreunui partid politic, dar a estimat numărul acestora la maxim 100.

Mesajul opoziţiei

Falcă nu s-a oprit nici măcar aici. A acuzat faptul că limbajul suburban folosit de unii din piaţă, în a doua parte a protestului, după ce a trecut printre cei prezenţi la miting, aparţine celor din Opoziţie pentru că „răspunderea celor petrecute acolo aparţine organizatorilor”.

„În cadrul mitingului au existat înjurături şi cuvinte care nu fac cinste nimănui, mesaje care arată care e oferta electorală a USL. Limbajul transmis oamenilor arată că aceasta este oferta lor”.

 

Vrea război electoral acum

Gheorghe Falcă a mai precizat ieri faptul că e decis să poarte războiul electoral cât mai repede cu putinţă. „Aş fi vrut mult mai repede în Arad să avem o competiţie cu aceşti oameni politici. Îi aştept oricum pe toţi în competiţie”.

 

 

Printre manifestaţi

Edilul a precizat că a trecut marţi printre manifestaţi fără să aibă probleme, chiar dacă s-a oprit să stea de vorbă cu ei, şi că nu va avea nici o ezitare să treacă, în fiecare zi, printre protestatari.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !