Falcă, atacat de la Hunedoara

1Comentariu
Falcă, atacat de la Hunedoara
ARAD – Vicepreşedintele PC, Petre Mărginean, îl acuză pe primarul Aradului că vrea să controleze Hunedoara.

Prezent, ieri, la Arad, vicepreşedintele PC, Petre Mărginean, lider al PC Hunedoara, a prezentat presei o scrisoare deschisă către primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pe care l-a acuzat că luptă cu edilul de la Alba Iulia, Mircea Hava, pentru acapararea judeţului Hunedoara, care este „un teren viran” din punct de vedere politic. „Fără acceptul lui Falcă nu s-a putut pune candidatul pentru Colegiul 3, Haţeg…A avut întâlnire cu preşedintele PSD Brad, pe care vrea să-l convertească la PDL, după ce a dezbinat şi PNL Hunedoara, în care sunt două aripi”.Practic, spune Mărginean, Falcă este cel care conduce PDL Hunedoara şi nimic nu mişcă fără acceptul lui.

Economicul dictează

Mai mult, susţine liderul conservator, lupta se dă şi pe tărâm economic :„Săptămânal, Falcă este la Hunedoara şi Deva, pe care vrea să le controleze prin afacerile pe care le are”. În scrisoarea sa, Mărginean îl tratează pe Falcă inclusiv în calitate de promotor al unui stat care a devenit „un maestru al tuturor şmecheriilor”, care îi pune pe cetăţeni să plătească toate greşelile pe care el însuşi le-a făcut, aducându-i pe oameni în pragul disperării, în timp ce clientelei politice îi merge foarte bine. Toate aşa zisele măsuri de austeritate, afirmă vicepreşedintele PC, nu au alt scop decât acela de a proteja averile pe care clienţii PDL le-au adunat pe socoteala statului.

JA-S.T.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor