Falcă şi Bîlcea, chemaţi în instanţă

De Alin Gherasim
7Comentarii
Falcă şi Bîlcea, chemaţi în instanţă
Scandalul de la ADI Deşeuri se va finaliza, cel mai probabil, în sala de judecată.

Situaţia conflictuală de la ADI Deşeuri este departe de a se fi încheiat. Mai mult decât atât, aceasta a ajuns în şedinţa Consiliului Judeţean Arad. La ultima şedinţă, care a avut loc în data de 30 august, Adrian Ţolea, cel care a ocupat funcţia de director al ADI Deşeuri, dar este şi consilier judeţean, a luat cuvântul şi a cerut conducerii CJA şi aparatului propriu al instituţiei să îi pună la dipoziţie informaţii pe care le-a solicitat şi oficial, în cadrul unor cereri depuse la registratura Consiliului. „Am depus două cereri la care am primit doar răspunsuri trunchiate. Vă cer, oficial, să îmi răspundeţi cererilor pe care le-am depus”, a spus Ţolea.
Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA, cel care a condus şedinţa de joi, a spus că „din câte ştiu eu, aţi primit informaţiile solicitate. Dacă nu sunteţi mulţumit de răspunsurile primite, vă rog să depuneţi altă cerere”.

Şi concedierea

Ulterior, în discuţie au intrat şi consilierii de la PSD. „Este adevărat că Adrian Ţolea a fost demis din funcţia de director al ADI Deşeuri?”, a întrebat Marius Sulincean. „Într-adevăr, s-a decis ca domnul Ţolea să facă un pas înapoi”, a spus Bîlcea. „Ce înseamnă acest pas înapoi?”, a insistat Sulincean. „Domnul Ţolea a fost destituit în urma modului în care a fost implementat proiectul de gestionare a deşeurilor în zona 1 a judeţului nostru”, a explicat vicepreşedintele CJA. „Asta nu va rămâne aşa”, a intervenit Ţolea. „Ne vom întâlni în instanţă. O să vă dau în judecată atât pe dumneavoastră, cât şi pe Gheorghe Falcă pentru că aţi semnat decizia de demitere”, a ameninţat Ţolea.
Şi intenţia fostului director de la ADI Deşeuri pare foarte serioasă, ţinând cont că, de când a început scandalul gunoaielor, a deschis deja o acţiune în instanţă, în care pârâţi sunt Iustin Cionca, preşedintele CJA, şi Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Judeţului.

Taguri: , , ,


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor