Falca: Grindeanu atacă, de fapt, mediul de afaceri timișorean

Reactualizat la:
16Comentarii
Falca: Grindeanu atacă, de fapt, mediul de afaceri timișorean
© Gheorghe Falcă
Gheorghe Falcă, primarul Aradului, a reacţionat la declaraţiile lui Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

„Am citit cu stupoare declarația domnului Grindeanu, încă președinte al CJ Timiș. Conferința <Dezvoltare metropolitană comună Arad-Timișoara> a fost pregătită de cel puțin 6 luni de zile de consiliile consultative ale celor două orașe, iar evenimentul a fost patronat de Universitatea de Vest din Timișoara. Acest atac al domnului Grindeanu este de fapt un atac la adresa mediului de afaceri timișorean, un atac indirect la adresa societății civile care se află în cele două consilii consultative. Este un atac la adresa Universității și sper că nu în termenii în care colegul său PSD-ist, domnul Ponta, a atacat mediul academic prin plagiat. Am 16 ani de admnistrație și vă pot spune că trebuie să existe o normalitate în raporturile dintre oamenii politici, în interesul cetățenilor. Acest atac îmi confirmă faptul că domnul Grindeanu încă nu se gândește la cetățeni. La Arad ne-am convins de mult de rea-voința și de iresponsabilitatea reprezentanților locali ai PSD, acum însă președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Grindeanu, arată întregii regiuni de Vest și chiar întregii țări că partidul acesta efectiv nu face altceva decât să se opună prin orice mijloace la orice proiect de dezvoltare. Situația devine gravă, pentru că noi chiar muncim serios de ani de zile, cu profesioniști și cu oameni cu viziune, pentru a construi un viitor competitiv și prosperitate pentru întrega noastră regiune. Alături de municipalitățile din Arad și Timișoara, administrațiile celor două județe au un rol important în dezvoltarea regională. Sper ca domnul Grindeanu să nu mai aibă asemenea atitudini la viitoarele întâlniri legate de proiectele comune”, a spus Falcă.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor