Fără apă în Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca

De Adriana Barbu
3Comentarii
Fără apă în Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca
Compania de Apă Arad efectuează lucrări de cuplare conducte şi, ca atare, miercuri, între 8-00 şi 18.00, locuitorii din mai multe localităţi rămân fără apă.

„Miercuri, 25 mai 2016, S.C. Compania de Apă Arad S. A. are programată o lucrare de cuplare conducte. Aceasta prevede efectuarea de cuplări ale conductelor de distribuţie apă potabilă realizate de curând şi este desfăşurată în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, care vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi”, aceasta este informarea furnizată de cei de la Compania de apă luni de dimineaţă.

O astfel de lucrare aduce cu ea, însă, cum era de aşteptat, şi… întreruperea furnizării apei potabile. „Datorită acestor lucrări, în data de 25 mai 2016, în intervalul orar 08:00 – 18:00, se întrerupe furnizarea de apă potabilă pentru locuitorii din localităţile Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca”, se mai arată în comunicatul companiei.

Locuitorii din zonă sunt sfătuiţi să nu folosească apa nici imediat după reluarea furnizării serviciului pentru că „la reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei completă”. La final de informare, Compania de Apă le multumeşte pentru înţelegere locuitorilor zonei şi le cere scuze pentru disconfortul creat.

Lucrări de extindere

Lucrarea de cuplare de reţele în acea zonă este parte din proiectul cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor