Fără bani în plus

ARAD – Decizia luată de directorul coordonator adjunct al Finanţelor Arădene, Marius Drăgănescu, de a-i chema la muncă şi sâmbăta pe funcţionarii de la birourile de preluare a declaraţiilor fiscale, i-a adus la muncă pe angajaţi în mod … gratuit.

Astfel că niciun funcţionar nu va fi plătit în plus pentru ziua de sâmbătă pe care a lucrat-o, situaţia nefiindu-le străină funcţionarilor din compartimentele de lucru cu publicul.

„Politica pe care o duce instituţia noastră îl vizează în primul rând pe contribuabil care trebuie să beneficieze de toate serviciile noastre. Nu am fost niciodată de principiul că la ora când s-a terminat programul, gata s-a şi închis ghişeul. Sunt cazuri când se stă peste program, în mod special când diferite declaraţii fiascale au termene scadente, dar nu se primeşte niciun leu în plus la salariu”, a declarat Călin Arusti, purtător de cuvânt al instituţiei.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase