Fără droguri!

Fără droguri!
Arad – Filiala judeţeană de Cruce Roşie a încheiat, ieri, o săptămână activă, cu discuţii, expuneri şi teste pe tema consumului de droguri. 

„Este vorba despre acţiuni de instruire a 360 de elevi de liceu din centrele şcolare Chişineu Criş, Sântana şi Cermei. Activităţile se derulează în cadrul programului «Învaţă să trăieşti» – un proiect privind prevenirea şi combaterea consumului de droguri, finanţat de Fundaţia Alcoa SUA cu 15.000 de dolari” – explică Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roşii Arad. Instruirea liceenilor a fost asigurată de lectori ai Centrului Judeţean de Prevenire, Consiliere şi Evaluare Antidrog şi Biroului de Promovare a Sănătăţii din cadrul Autorităţii de Sănătate Publică Arad.

În derularea acţiunii au fost atraşi şi 30 de voluntari-formatori pe linie de educaţie anti-drog (elevi care au urmat un curs de formare în cadrul aceluiaşi proiect). „Antrenarea acestor formatori în susţinerea lecţiilor în faţa colegilor lor a avut un real suuces, ei reuşind să se facă mai bine înţeleşi şi să-i provoace pe elevi să participe activ la discuţiile pe tema consumului de droguri” – spune Iudita Cuvineanu.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase