Fără transferuri la UTA

6Comentarii
Fără transferuri la UTA
ARAD – UTA nu va face transferuri importante în această iarnă, mizându-se, cel mai probabil, pe acelaşi lot de jucători la care se vor adăuga tineri de la echipele din judeţ.

Ionuţ Popa a confirmat faptul că s-a negociat în această iarnă cu trei jucători, nominalizând pe Pintilii de la Jiul, Tameş de la FC Argeş şi Onuţ de la Otopeni. Primii doi au cerut o sumă prea mare pentru posibilităţile clubului, iar Onuţ depindea de sosirea celorlaţi doi jucători. „Pintilii a cerut 20 de mii de euro la semnătură. Tameş are 10 mii pe lună la FC Argeş. Nu am putut să îi aducem. Putem aduce jucători de la echipele din judeţ, unul doi mai răsăriţi”, a spus Ionuţ Popa. „Trăim vremuri în care jucătorii trebuie să se bucure că au unde să joace şi că li se plătesc salariile la timp, cum se întâmplă la UTA, nu să ceară prime de instalare”, l-a ajutat pe Popa preşedintele Gio Catanzariti.

24 de jucători pentru Moneasa

„Sunt 24 de jucători care pleacă în cantonament la Moneasa. Luăm câţiva juniori de la UTA. Încercăm să ne fixăm pe un fond de jucători al grupului UTA (plus Gloria şi Atletico), şi nu pe jucători împrumutaţi, cu excepţia lui Batin. Conducerea a fost mulţumită de Ştefoi, dar nu puteam să îl ţin în condiţiile în care era al Vasluiului şi nu-l putea lua decât împrumutat”, a spus Popa, care a adăugat: „îmi pare rău de unii jucători care au fost puşi pe liber, dar am depăşit fondul de salarii cu 4.000 de euro pe lună şi nu ne mai permiteam”.

Lotul pentru Moneasa

Ionuţ Popa, Roland Nagy, Dan Stupar şi antrenorul cu portarii Dan Ţapoş îi vor avea la dispoziţie la Moneasa pe următorii 24 de jucători: Bălgrădean, Bujor, Bodea – portari; Mihuţ, Manea, Pascariu, Buican, Mutulescu, Pantin, Draia, Pocuca, Ştreangă (fundaş de la Gloria Arad) – fundaşi; Nădăban, Chindriş, Apostol, Roman, Copil, Drida, Purece, Botiş – mijlocaşi; Batin, Ţucudean, Pecarov, Edson – atacanţi.

Nigerianul Dino Eze ajunge mâine la Moneasa, fiind al 25-lea jucător din lot. El a fost plecat la Buzău, acolo unde aseară s-a căsătorit.

L.D.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor