Fără vorbe în consiliul local

6Comentarii
Fără vorbe în consiliul local
ARADŞedinţă CLM marcată de apatie: un singur consilier a avut ceva de spus în timpul aşa ziselor dezbateri.

Şedinţă CLM lejeră pentru conducerea Primăriei Arad. Toate proiectele propuse de executivul local au trecut fără probleme de consilierii municipali, unele bucurându-se chiar de unanimitate de voturi. Câteva proiecte s-au ales cu câte un vot împotrivă sau cu câte o abţinere, dar doar atât. Singurul consilier care şi-a făcut auzită vocea în cadrul şedinţei, dincolo de cei care au dat citire amendamentelor (puţine ca număr şi neînsemnate în economia proiectelor) a fost Claudiu Cristea. Iar acesta a intervenit doar pentru a-şi motiva votul negativ dat la proiectul prin care Primăria va pune, pe viitor, la dispoziţia Companiei de Apă peste o sută de străzi pentru modernizarea conductelor. Cristea a explicat faptul că nu este împotriva conţinutului proiectului, ci a modului în care Primăria înţelege să lucreze şi a dat ca exemplu strada Decebal, care se află cuprinsă în acest proiect pentru înlocuirea conductelor de apă, deşi modernizarea infrastructurii a fost finalizată de curând.

Primarul Gheorghe Falcă a intervenit mai mult decât consilierii în şedinţă. El a precizat, pe acest subiect de pildă, faptul că “stilul de lucru” va depinde de modul în care se va obţine finanţarea pentru acest megaproiect.

Nici o altă intervenţie nu a mai fost consemnată în cadrul şedinţei. Au fost votate fără proiecte mai multe PUD-uri, toate actele referitoare la proiectul Companiei de apă, inclusiv contribuţia de milioane a Primăriei, proiectul referitor la reintroducerea liniei 2 etc.

Trei la Diverse

Punctul “Diverse” a fost cât de cât mai animat, deşi apatia a marcat şi acest moment al şedinţei. Au intervenit aici viceprimarul Bognar, consilierii Cristea şi Moisescu.

A.B.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor