Farago Peter a reintrodus Budapesta 1

ARADDeputatul a făcut demersuri la Bucureşti, pe baza listei de semnături din judeţ.

Deputatul UDMR de Arad, Farago Peter a reuşit să convingă operatorul de televiziune prin cablu RCSRDS să reintroducă în grila de programe postul Budapesta 1, la care se renunţase la sfârşitul anului trecut.

„Acest lucru a generat din prima zi un adevărat pelerinaj al oamenilor revoltaţi la sediul nostru din Arad, spre surprinderea noastră, unii chiar de etnie română, concomitent încingându-se şi liniile noastre telefonice. Organizaţiile locale din judeţ ale UDMR ne-au informat că valul de reclamaţii nu s-a limitat doar la municipiul Arad. În calitate de reprezentant al intereselor minorităţii maghiare, situaţia creată a obligat UDMR la o intervenţie imediată. Am început demersurile la nivel local- degeaba!

După zece zile de tărăgănări din partea firmei prestatoare a devenit clar că rezolvarea problemei se află la Bucureşti”, se arată în Comunicatul remis de către conducerea UDMR Arad. Deputatul Farago Peter a făcut demersuri la Bucureşti, la conducerea centrală a RCSRDS, bazându-se şi pe o listă de semnături adunate din toate localităţile judeţului Arad. rezultatul a fost că, începând de ieri, postul de televiziuneBudapesta 1 a fost reintrodus în grila de programe.

JA- S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase