Farmacii la sate

Farmacii la sate
Deputatul Cornelia Ardelean a salutat proiectul de lege privind farmaciile, deoarece în cadrul acestuia sunt prevăzute câteva facilităţi pentru acei farmacişti care deschid unităţi în mediul rural.

„Am avut ocazia să constat la faţa locului şi prin intermediul sesizărilor că sunt încă multe comune şi sate arădene în care încă nu funcţionează unităţi farmaceutice. În alte cazuri, farmaciile din mediul rural nu aveau contracte cu CASA, pentru a putea deservi populaţia cu medicamente în regim compensat.

Or, aceste localităţi sunt, în general, cele din zonele mai sărace ale judeţului, cu populaţie îmbătrânită şi săracă, pentru care subvenţiile la medicamente sunt esenţiale” – a declarat Cornelia Ardelean.

Deputatul a susţinut încă de la îneputul anului necesitatea deschiderii de farmacii în mediul rural.

Este nevoie de o intervenţie coerentă şi eficientă pentru a cointeresa farmaciştii să se implice mult mai intens decât până acum în mediul rural.

Orlando Toader0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !