Femeile, exploatate

2Comentarii
Femeile, exploatate
Bucureşti - Întrunite la Bucureşti, liderele Departamentelor pentru Femei din Partidul Conservator au decis iniţierea unei campanii de strângere de semnături împotriva egalizării vârstei de pensionare dintre femei şi bărbaţi.

Coordonatoarea femeilor conservatoare, deputatul de Arad Lia Ardelean, vicepreşedinte PC, nu este de acord cu egalizarea vârstei de pensionare dintre femei şi bărbaţi, întrucât majoritatea româncelor lucrează de la o vârstă fragedă în propriile gospodării, iar specificul muncii femeilor diferă foarte mult de cel al bărbaţilor.

„Trebuie să ţinem cont de realitatea conform căreia femeile sunt mult mai exploatate în muncă decât bărbaţii, deoarece ele sunt cele care se ocupă atât de copii, cât şi de curăţenie, mâncare, etc.. Nu mai punem la socoteală faptul că româncele de la ţară lucrează cot la cot cu bărbaţii în agricultură, acestea fiind epuizate fizic şi nervos încă de la o vârstă timpurie. În aceste condiţii, este clar că egalizarea vârstei de pensionare dintre femei şi bărbaţi trebuie să ţină seama de realităţile existente, iar femeile conservatoare se opun categoric acestei iniţiative”.

S.T.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor