Festival Intercultural, în Parcul Eminescu

De M.B.C.
Festival Intercultural, în Parcul Eminescu
© Voluntarii ne fac o invitație de nerefuzat
Din dorința de apropiere între tineri veniți din mai multe țări și comunitatea locală arădeană.

Voluntarii implicați în proiectele „Keep Calm and Love Culture” și „Erasmus Garden” vă așteaptă marți, 30 august, începând cu ora 17,00, în Parcul Eminescu, locul în care se va desfășura Festivalul Intercultural, eveniment organizat din dorința de apropiere între acești tineri veniți din mai multe țări și comunitatea locală arădeană.

„Keep Calm and Love Culture” face parte din programul Educatio, iar „Erasmus Garden” din Ofensiva Tinerilor, voluntarii lucrând în Arad de trei, respectiv 5 luni de zile, ei provenind din Italia, Spania, Grecia și Turcia. Pe parcursul acestor luni, tinerii au fost implicați în diverse activități desfășurate în special în școli și în diferite centre dedicate copiilor, dar și în festivaluri care s-au desfășurat în municipiul Arad. Ei s-au dovedit a fi și niște buni profesori de limbă engleză, pe parcursul acestei veri, tinerii predând limba engleză copiilor de la Școala de Vară organizată de Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Arad.

În cadrul Festivalului Intercultural, voluntarii vor oferi arădenilor muzică, dansuri și mâncăruri tradiționale din Grecia, Spania, Turcia și Italia, dar și jocuri și activități pentru copii, iar muzica live va fi asigurată de Matthew Tsobekhia. Cu această ocazie, va avea loc și o campanie pentru drepturile copiilor, organizată de Erasmus Garden.

Şi pe mai departe

Activitatea din Arad a tinerilor voluntari nu se va încheia, însă, o dată cu acest festival. Ei vor continua să se implice în diverse acțiuni dedicate copiilor, în școli și centre specializate, și, pentru prima dată, unul dintre obiectivele lor va fi și Palatul Copiilor din Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !