Festivalul Şanselor Tale

ARAD – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad va organiza vineri, 12 decembrie, „Bursa Muncii”. Evenimentul se va desfăşura sub egida „Festivalului Naţional al Şanselor Tale” în Arad.

„Această bursă se înscrie, în ansamblul său, în dorinţa noastră de a creşte şansele de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi a şomerilor pe piaţa muncii şi de a spori rolul acestora în societate”, Ştefan Pascu, directorul A.J.O.F.M. Arad.

„Festivalul Naţional al Şanselor Tale” din România a fost promovat la nivel european în diferite publicaţii şi broşuri. Scopul acestui festival este promovarea, recunoaşterea oficială şi implementarea conceptului european de „Învăţare pe tot parcursul vieţii” ca premisă a sporirii şanselor fiecăruia pentru găsirea unui loc de muncă.

Bursa se va desfăşura în incinta restaurantului Bucegi (fosta sală Bingo) din Arad, Piaţa Gării nr. 11, cu începere de la ora 09,00.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !