Festivitate la beach-volley

Festivitate la beach-volley
ORADEA - La Restaurantul Axel a avut loc tradiţionala festivitate de premiere a celor mai buni sportivi ai anului 2007 din beach-volley-ul bihorean. Acţiunea a fost organizată de conducerea Clubului Sportiv de Beach-Volley Transilvania, reprezentată de vicepreşedintele Adam Şinca şi directorul tehnic Radu Negruţ.

La festivitate au mai fost prezenţi directorul DSJ Bihor, Ionel Bungău, inspectorul DSJ Nicuşor Vaşadi, Emilian Toma, preşedintele CS de Beach-Volley Transilvania, Gheorghe Grădinaru, preşedintele Asociaţiei Sportul pentru Toţi Bihor, precum şi alţi sponsori şi susţinători ai voleiului pe plajă, cum sunt Ioan Covaci, Emil Tonţ, Marius Sas, etc.
Teren nou
Adam Şinca a avut cuvinte de laudă la adresa DSJ Bihor şi a Primăriei, pentru sprijinul acordat de-a lungul sezonului 2007. „Am avut un an bun, sportivii noştri cucerind în acest an un total de zece medalii la Campionatele Naţionale, dintre care două de aur, patru de argint şi patru de bronz. O mare realizare pentru noi o constituie amenajarea noului teren de beach-volley de la Ştrandul Municipal, cu sprijinul Primăriei şi al Direcţiei pentru Sport. Ne-am mutat aşadar în casă nouă şi sunt sigur că vom organiza multe turnee frumoase în această locaţie”, a afirmat vicepreşedintele CS de Beach-Volley Transilvania.
Directorul tehnic al CS Transilvania, Radu Negruţ, a deplâns lipsa unei echipe de volei masculin de sală în Oradea, acest sport fiind reprezentat deocamdată, în ciuda vechii tradiţii, doar la nivel juvenil. În acest timp, alte oraşe cu potenţă economică şi financiară mult inferioară Oradiei, cum sunt Şimleul Silvaniei sau Zalăul, au echipe în prima divizie.
De la festivitate nu putea lipsi Moş Crăciun, care a împărţit daruri şi premii sportivilor clasaţi pe podium. Din păcate, marea majoritate a laureaţilor beach-volley-ului orădean din anul 2007 au fost absenţi, fiind plecaţi la echipele lor de club de la volei în sală. Directorul DSJ Bihor, Ionel Bungău, i-a premiat pe conducătorii CS de Beach-Volley Transilvania, Emilian Toma, Adam Şinca şi Radu Negruţ, lăudând eforturile lor pentru dezvoltarea acestui sport. Bungău a atras însă atenţia asupra necesităţii de a obţine rezultate mai bune pe plan internaţional.

TOP BEACH-VOLLEY 2007

ORADEA - Topul celor mai bune echipe de beach-volley bihorene din anul 2007 este următorul:
1. Marius Mascovici şi Cătălin Lele, campioni naţionali de seniori (Mamaia 2007)
2. Adrian Holhoş şi Daniel Todoran, vicecampioni naţionali de seniori
3. Emil Lung şi Moise Abrudan, medalii de bronz la CN de seniori
4. Bogdan Deac şi George Drăgan, medalii de argint la CN de juniori (Mamaia 2007)
5. Diana Bercea şi Alexandra Uivărăşeanu, medalii de bronz la CN de junioare (Mamaia 2007)

 

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !