Fidelitate răsplătită

1Comentariu
Fidelitate răsplătită
Fidelitate răsplătită
ARAD – Câştigătorii „premiilor de fidelitate Adevărul” pe luna decembrie au primit câte 150 RON fiecare. |video

„Sunteţi un colectiv de oameni foarte bine pregătiţi şi ne place ziarul pe care îl realizaţi. Toată familia mea – mama, soţul şi eu – citim Adevărul în fiecare zi şi nu avem a vă face nici o observaţie. Toate articolele care apar în ziar sunt interesante. Sunteţi un ziar educativ şi bun. Şi… spuneţi adevărul”. Opinia îi aparţine cititoarei noastre, Ecaterina Vlădescu (din Păuliş) şi a fost exprimată ieri, cu ocazia înmânării „premiilor de fidelitate Adevărul” pe luna decembrie. Evident, ea se numără printre cei zece câştigători. Dar consideră că Adevărul îi oferă zilnic câte un câştig. Pentru că citind ziarul său preferat, câştigă informaţie.
„Aveţi informaţii foarte variate care acoperă o gamă largă de interese. Sigur, uneori se mai strecoară şi greşeli, dar… nu se compară cu celelalte ziare! Vă felicit pentru conţinutul ziarului şi pentru că sunteţi consecvenţi în a premia fidelitatea abonaţilor” – spune un alt cititor norocos, Dinu- Gabriel Ciuraş. El a câştigat pentru a doua oară cu Adevărul, la fel cum i s-a întâmplat şi lui Rivera-Vintilă Măruşter. „Adevărul este un ziar echilibrat şi echidistant, aşa cum ar trebui să fie toate ziarele. Vreau să vă felicit pentru că aceste premii de fidelitate au continuitate de atâţia ani. Sărbători fericite şi la mulţi ani întregului colectiv redacţional şi tuturor cititorilor ziarului!” – urează Rivera-Vintilă Măruşter.
Ce vor face cu banii?
150 RON sunt bineveniţi în buzunarul oricui, mai ales acum, de sărbători. Florica Mila a venit tocmai din Şicula pentru a-şi ridica premiul oferit de Adevărul. Este abonată din 1990 şi e fericită că a dat (în sfârşit) norocul peste ea. Va folosi banii cu care i-a fost răsplătită fidelitatea pentru a le cumpăra cadouri nepoţilor. Doina-Valeria Botău va direcţiona premiul primit de la Adevărul spre achitarea cheltuielilor de întreţinere. Alexandru Dagău din Chişlaca va face, cu cei 150 RON, cumpărături de sărbători, iar Rivera-Vintilă Măruşter îi va lua un telefon mobil nepoatei sale.
E cert, Adevărul a adus un strop de bucurie în viaţa cititorilor săi. Tuturor, un An Nou cu sănătate şi mult… noroc!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor