Final în telenovela Văcean

De Adriana Barbu
14Comentarii
Final în telenovela Văcean
Judecătorii din Timiş au decis să anuleze sentinţa Tribunalului Arad prin care fostul director Alin Văcean revenea la conducerea Filarmonicii.

Aceasta este soluţia pe scurt a Curţii de Apel Timişoara – instanţa de contencios administrativ şi fiscal, pronunțată la finele săptămânii, în dosarul Văcean vs. CLM şi Filarmonică: „Admite recursurile principale formulate de pârâţii CLM Arad, Filarmonica de Stat Arad şi Orban Doru împotriva sentinţei civile nr. 2406 din 15.09.2016 pronunţată de Tribunalul Arad în dosar nr. 2991/108/2016 în contradictoriu cu reclamantul Văcean Alin Corneliu. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de Sindicatul Artiştilor Interpreţi din Filarmonica Arad în favoarea recurenţilor pârâţi. Respinge recursul incident formulat de reclamantul Văcean Alin Corneliu împotriva aceleiaşi sentinţe în contradictoriu cu pârâţii-intimaţi. Casează sentinţa recurată, în sensul că: respinge acţiunea formulată de reclamant în contradictoriu cu pârâţii, ca nefondată. Obligă pe recurentul-reclamant Văcean Alin Corneliu la cheltuieli de judecată către recurentul-pârât Orban Doru în sumă de 2000 lei. Definitivă”.

Iar cuvântul „definitiv”, pare cel mai important de aici, pentru că acesta pune punct final telenovelei „Alin Văcean şi scaunul de director de la Filarmonică”, după ce ultimul episod a fost scris de Tribunalul Arad, care a decis că Văcean se poate întoarce la şefia instituţiei de cultură. Hotărârea instanţei arădene – care considera nelegale două hotărâri CLM prin care se desfăcea contractul de management a lui Alin Văcean ca urmare a notei insuficiente luate la evaluare – a fost atacată atât de CLM, cât şi de Filarmonică şi sindicatul de aici, iar magistraţii timişeni le-au dat dreptate celor din urmă.

Sentinţa celor din Timiş încheie telenovela Văcean, dar nu încheie nici pe departe problemele de la Filarmonica din Arad, unde se cântă prea în linişte şi se vorbeşte prea tare.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor