Finanţare online pentru IMM-uri

ARAD – Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA) lansează în cadrul programului de diversificare a economiei rurale şi creştere a productivităţii în sectorul agricol, un nou produs de finanţare, Orizont 2007, care asigură IMM-urilor, în limita sumei de 500.000 lei, atât finanţarea investiţiilor necesare dezvoltarii societăţii cât şi finanţarea capitalului de lucru necesar primului ciclu de producţie aferent investiţiei.

Solicitarea de finanţare se poate depune în format electronic, în regim on-line, prin accesarea paginii de internet a instituţiei.

Un IMM poate beneficia simultan de ambele tipuri de finanţări, cu menţiunea că finanţarea capitalului de lucru nu poate depăşi 10% din valoarea creditului de investiţii. Durata finanţării este de maxim 5 ani în cazul finanţării investiţiilor şi de maxim 1 an în cazul finanţării capitalului de lucru necesar activităţii de investiţii.

A.G.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !