Finanţele arădene, pe primul loc în regiune la încasări

De Diana Dutu
3Comentarii
Finanţele arădene, pe primul loc în regiune la încasări
În luna aprilie 2017, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad a încasat cu 17,58% mai mult decât în aprilie 2016.

118,11 milioane de lei. Atât a încasat, în luna aprilie a acestui an, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad la Bugetul General Consolidat. Suma încasată este cu 17,58% mai mare decât în luna similară a anului 2016 (în condiţiile în care creşterea pe regiune este de doar 9,4%) şi cu 12,45% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent (11% pe regiune). Potrivit Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, Administrația Finanțelor Publice din județul Arad a obţinut cele mai bune rezultate din regiunea de vest.

Urmare acţiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele patru luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat 37,45 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 10,06 milioane lei, cu 10,19% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Inspecţia Fiscală din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad a efectuat, în primele patru luni ale anului 2017, un număr de 356 acţiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 155,83 milioane lei.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor