Fiscul îl acuză pe Purcaru de dezinformare

10Comentarii
Fiscul îl acuză pe Purcaru de dezinformare
ARADANAF Arad susţine că preşedintele PC Arad este, de fapt, rău-platnic.

În urma apariţiei articolului referitor la faptul că preşedintele PC, Mircea Purcaru, a primit somaţie de executare silită pentru suma de doi lei, ANAF Arad îl acuză pe acesta că este lipsit de fayr play, că dezinformează opinia publică şi că, de fapt, el este rău-platnic.

„În data de 22.01.2009 a fost somat pentru plata datoriilor dar nici până la această dată nu au fost achitate sumele restante la bugetul de stat; în data de 28.10.2009 a fost somat din nou pentru o altă datorie, însă somaţia nu a fost ridicată de la organul poştal, fiind returnată Fiscului, care potrivit prevederilor legale a publicat-o pe site şi este considerată în acest fel comunicată contribuabilului,  sumele nefiind achitate nici până în prezent; în data de 18.01.2010 a fost somat cu privire la majorări de întârziere pentru neplata la termen a debitului stabilit, somaţie care conform prevederilor legale este obligatoriu să fie emisă şi comunicată contribuabilului, la final de an, indiferent de sumă….Facem precizarea că legile sunt respectate de către organul fiscal, în sensul că debitele mai mici de 10 lei sunt scăzute din baza de date din sarcina contribuabililor, dar contribuabilul Mircea Purcaru nu beneficiază de această prevedere legală deoarece prezintă la finele anului 2009, un debit mai mare decât această sumă”, se arată în comunicatul remis de către ANAF.

Ca la Radio Erevan

Mircea Purcaru spune că nu are nicio datorie, debitul la care se face referire fiind o amendă de la circulaţia rutieră, primită în Judeţul Teleorman, pe care, însă, nu trebuie să o plătească. „Am intentat proces, am câştigat, atât în prima instanţă, cât şi la recurs. Le-am prezentat celor de la Finanţe decizia definitivă, dar au refuzat să şteargă debitul, spunând să merg la Teleorman, să-mi pună ştampila pe decizie. Decizia este publicată pe site, se poate scoate extras, dar ei ţin neapărat ca eu să merg la Teleorman, că tot vorbeam despre birocraţie. Repet, nu am nicio datorie”, zice Purcaru.

JA-S.T.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor