Fiscul scoate la vânzare sediile lui Voiculescu

2Comentarii
Turnul Grivco, sediul Intact şi cel al Antenei 1 şi Antenei 3 vor fi scoase la licitaţie
Turnul Grivco, sediul Intact şi cel al Antenei 1 şi Antenei 3 vor fi scoase la licitaţie
Turnul Grivco, sediul Intact şi cel al Antenei 1 şi Antenei 3 vor fi scoase la licitaţie.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va scoate la vânzare sediile Grivco, Intact, şi cele ale televiziunilor Antena 1 şi Antena 3, imobile care i-au aparţinut lui Dan Voiculescu, dar au fost confiscate de către stat în urma sentinţei din Dosarul ICA. Preţul de pornire este de 15 milioane de euro, potrivit Profit.ro.
Fiscul a finalizat evaluarea celor trei imobile şi le va scoate la mezat. Cel mai scump este evaluat turnul Grivco din Strada Gârlei nr. 1B, lot 2, la care licitaţia va porni de la 8,3 milioane de euro. Pentru imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 1, valoarea de piaţă este calculată la 3,5 milioane de euro, în vreme sediul Antenei 1 şi Antenei 3 din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro.
În iunie, a fost vândut şi apartamentul de pe Şoseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu. Femeia declarată adjudecatară la prima licitaţie organizată de ANAF a virat pe 17 iunie 1,56 milioane de lei pentru casa mogulului.
La sfârşitul lunii mai, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, a avut loc prima licitaţie pentru vânzarea apartamentului de pe Şoseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu, preţul de pornire fiind de 1,41 milioane de lei. Adjudecatar a fost o femeie (persoană fizică), care a oferit un preţ de 1,9 milioane de lei (427.000 de euro). Pentru a participa la licitaţie, persoana respectivă a plătit o garanţie echivalentă cu 10% din preţul de pornire, adică 141.000 de lei. Ulterior licitaţiei, câştigătoarea a mai virat 202.000 de lei. Astfel că aceasta ar mai fi avut de virat 1,56 milioane de lei.

Sursa: Mediafax2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor