Fitness revoluționar la IBODY Studio Arad

Reactualizat la:
Fitness revoluționar la IBODY Studio Arad
Slăbești, îți tonifiezi musculatura și îți menții sănătatea în ședințe de doar 20 min.

Nu-i așa că și tu te numeri printre aceia care, de atâtea ori ți-ai propus să începi un program de fitness sau de mișcare și ai renunțat de fiecare dată din pricina timpului limitat? Dar totuși îți dorești să găsești o variantă prin care să faci mișcare, să te bucuri de un stil de viața sănătos fără să pierzi timp valoros?

IBODY Studio Arad vine cu o nouă generație de antrenamente, adică o serie de programe personalizate de exerciții fizice și fitness efectiv, însoțit de electrostimulare musculară. Vorbim de sistemul revoluționar Innline EMS Fitness, singurul din România și aflat în premieră în Arad. Toate costumele sunt wireless iar programele de mișcare sunt personalizate pe fiecare persoană. Ședința de probă este gratuită și începe prin evaluarea stării de bine și măsurarea indicatorilor generali: IMC, masă musculară, masă osoasă, grăsime abdominală, vârsta metabolică, etc. În plus, este singurul loc în care antrenamentele pot fi realizate de către 2 persoane în același timp, fiind ideal pentru cupluri sau prieteni.

poza-interior-articol-aradon

Beneficiile sistemului revoluționar Innline EMS Fitness de la Ibody Studio Arad sunt reale, demonstrate și includ 3 direcții importante:

 

A: SLĂBIRE

20 de minute de EMS Fitness înseamnă un consum de peste 500 de calorii în timpul antrenamentului şi alte 2.000 de calorii în următoarele 2 zile, deoarece mușchii continuă să lucreze. Mai mult, circumferința abdomenului sau a coapselor poate scădea cu până la 2 cm încă de la prima ședința. Însoțit și de un regim alimentar echilibrat, rezultatele sunt remarcabile.

 

B: TONIFIERE

În cele 20 minute de EMS Fitness sunt antrenați peste 300 de mușchi, din toate grupele musculare. Este un ajutor extraordinar pentru cei care îți doresc definirea și creșterea masei musculare într-o perioadă de timp mai scurtă deoarece în 2 ore de mișcare convențională abia se pot lucra 80 mușchi. Practic în doar 20 minute se lucrează toate cele 9 grupe de mușchi în același timp, ceea ce la sală nu se poate realiza decât într-o săptămână.

 

C: SĂNĂTATE

Performanțele ale acestui sistem de fitness se reflectă și asupra sănătății fizice și ale bunăstării mentale. Pe lângă slăbire și tonifiere, rezultatele se văd și se simt repede și din punct de vedere al sănătății. Astfel, se previn sau se ameliorează durerile de spate și șolduri prin întărirea musculaturii spatelui, se îmbunătățește sistemul cardiovascular și circulația sângelui, în timp ce ajută și la procesul de recuperare a diverselor leziuni. Totodată, celulita, devenită tot mai mult o problemă de sănătate decât una estetică, este redusă semnificativ iar pielea întregului organism se reface și întinerește.

 

La IBODY Studio Arad suntem alături de tine pe toată durata abonamentului, îți punem la dispoziție un antrenor personal, echipament personal, consiliere nutrițională, evaluare periodică a stării generale, pachete financiare avantajoase dar și un mediu prietenos și optimist. După numai câteva ședințe, te vei bucura de o stare generală deosebită, de mai multă energie, putere și rezistență dar și de mai mult timp pentru lucrurile importante din viața ta.

 

#fiiînvingător și alege să faci chiar azi cea mai importantă schimbare!

Detalii și programări la: +40 753 647 978 / +40 751 025 541.

 

www.facebook.com/IbodyEMSFitness // www.ibody-fitness.ro // Arad, Str. Episcopiei, Nr. 01.