Fizidean despre Dan Ilarie: ”M-a închis în beci şi a aruncat cheia”

8Comentarii
Fizidean despre Dan Ilarie: ”M-a închis în beci şi a aruncat cheia”
Timişoara – În lipsa avocaţilor, ”Împãratul”, Datcu Marius zis ”Belmondo” şi cei trei orãdeni, s-au abţinut de la orice declaraţii în faţa magistraţilor Curţii de Apel Timişoara.

Singurul care a fãcut excepţie a fost Fizidean care a avut treabã cu procurorul care instrumenteazã cazul, deşi apãrãtorul sãu a lipsit de la înfãţişare şi a fost înlocuit de avocatul fraţilor Moisã şi Covaci. ”Se întâmplã ceva foarte ciudat. Am cerut în urmã cu o lunã sã fiu audiat, pentru cã pânã acum nu s-a întâmplat asta. Procuroru’ se ascunde sã mã audieze. Vreau sã ştiu de ce mi se refuzã acest drept. Onoratã instanţã, sã imi fie cu iertare, dar cred cã cineva vrea sã mã incrimineze cu nişte fapte ce nu le-am sãvârşit. Eu am adus acuze foarte grave procurorului şi de aceea se leagã de mine. Cred cã nu mã audiazã pentru cã a avut unele probleme cu mine legate de consumul de stupefiante şi de luare de mitã, infracţiuni de care l-am acuzat. El a fost prietenul meu… Acuma m-a închis în beci fãrã sã îmi spunã nimic şi a aruncat cheia”, a spus Fizi la recurs. Din informaţiile pe care le deţinem, după ce a fost arestat Fizidean a refuzat să fie audiat.

Fără probe, doar indicii
 
Ceilalţi inculţaţi s-au limitat sã spunã în faţa magistraţilor cã îşi menţin declaraţiile date pânã acum şi cã cer judecarea în stare de libertate. Avocatul fraţilor Moisã şi a lui Covaci Ioan a declarat cã în dosarul în care sunt cercetaţi clienţii sãi nu existã probe ci doar indicii. Apãrãtorul a cerut judecãtorilor Curţii de Apel sã ţinã cont de faptul cã Fizidean şi Covaci s-au predat de bunãvoie. Reamintim pe aceastã cale cã Fizi a fost ridicat dupã o descindere a mascaţilor la domiciliul sãu, acolo unde a fost gãsit într-un butoi.
I.C.


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor