Florin Galiş compară taxele şi impozitele din Arad cu cele din alte oraşe

Reactualizat la:
9Comentarii
Florin Galiş compară taxele şi impozitele din Arad cu cele din alte oraşe
Preşedintele ALDE Arad, Florin Galiş, prezintă un tabel cu taxele din alte oraşe, comparativ cu cele din Arad.

„Edilul șef al urbei noastre își continuă activitatea malefică, îndreptată împotriva intereselor arădenilor de bună credință. În loc să le fie slujitor, așa cum ar fi normal să se întâmple prin prisma funcției în care a fost învestit vremelnic, acesta se preocupă exclusiv de avantajele sale și ale clientelei sale politice. Și până acum Aradul avea o faimă dobândită din cauza întâiului ei stătător, aceea de a fi un oraș extrem de scump prin raportare la nivelul general al salariilor din România. Însă ultimele acțiuni întreprinse, respectiv următoarele pe care cunoscătorii știu că le pregătește și abia așteaptă să le pună în practică, nu au menirea decât să contribuie la prăbușirea definitivă a municipiului ”, este concluzia lui Galiş.

„Sunt lucruri evidente totuși trebuie reamintite. Deși arădenii nu se pot mândri cu salarii mari, iar forța de muncă se concentrează preponderent în zona industrială, prețul gigacaloriei este printre cele mai ridicate din țară. De asemenea, primarul a avut grijă ca taxele și impozitele locale să fie la niveluri record, întrecând toate orașele importante din România, între care pot fi enumerate capitala București și Timișoara vecină (convingeți-vă studiind tabelul anexat)” – remarcă Florin Galiș.Acesta arată că „au fost majorate în mod aberant tarifele pentru sistemul de parcare cu plată a autovehicolelor, crescând totodată sumele pe care arădenii sunt nevoiți să le achite pentru transportul în comun”.

„Din păcate administrația locală caută mereu pretexte și vinovați în tabăra coaliției de guvernare pentru a-și justifica eșecurile ori deciziile luate în defavoarea arădeanului de rând. De fapt, realitatea aceasta este: că autorităților nu le pasă de cetățeni! Efectiv nu doresc să rezolve principalele probleme ale oamenilor obișnuiți. În cazul CET-ului răspunderea o pasează invariabil în altă parte, în vreme ce taxele și impozitele, oricum exorbitante, sunt sigur că le doresc majorate în continuare, folosindu-se de răbdarea celor pe care-i tratează precum pe niște supuși. În schimbul banilor plătiți cu conștiinciozitate la bugetul local, arădenii nu se aleg cu nimic în afară de dispreț și batjocură” – mai spune Galiş.

situatie-comparativa-impozite-2017

Taguri: ,


9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor