Florin Tripa: CJA pregăteşte o licitaţie cu dedicaţie pentru deszăpezire

De Simion Todoca
1Comentariu
Florin Tripa: CJA pregăteşte o licitaţie cu dedicaţie pentru deszăpezire
© Florin Tripa Foto: JA
Deputatul PSD Arad Florin Tripa acuză conducerea Consiliului Judeţean Arad că pregăteşte o licitaţie cu dedicaţie în ceea ce priveşte deszăpezirea judeţului.

„Cu toate cele întâmplate în ani precedenţi, cu toate că utilajele apar că ar fi îndepărtat zăpada şi poleiul de pe drumurile judeţene, după rezilierea contractului cu fosta societate comercială care s-a ocupat de deszăpezirea drumurilor judeţene, CJA a scos la licitaţie – din nou – pe o perioadă de patru ani serviciul de deszăpezire a drumurilor judeţului Arad. Conform fişei de date, nu este nevoie de experienţă similară în prestarea serviciilor de deszăpezire, nu se cere cifra de afaceri, pe scurt nu se cere nimic…Poate orice societate comercială să participe la această licitaţie, chiar şi dacă este producătoare de lenjerie intimă sau geamuri termopan, şi o poate câştiga. Acest condiţii, enumerate anterior, ar fi trebuit să le aibă în vedere cei din conducerea CJA, împreună cu responsabilii cu procedura de atribuire a serviciilor de deszăpezire, dar se pare că se tratează această procedură fără pic de interes. Nu pot spune, din păcate, nimic doar că stimabilii din CJA îşi bat joc de banii arădenilor. Informaţii din caietul de sarcini au ajuns la mine şi am rămas stupefiat de faptul că se cere o capacitate a utilajelor de deszăpezire de nouă metri cubi material antiderapant. Exact nouă metri cubi! Nici mai mult, nici mai puţin! Acest lucru dovedeşte faptul că pe cei din conducerea Consiliului Judeţean Arad nu îi interesează modul în care se cheltuiesc banii publici, ci doar propriile interese. Introducând această cerinţă eliminatorie în caietul de sarcini, facilitează adjudecarea contractului de deszăpezire de către o anumită societate, singura din judeţ care are în dotare asemenea utilaje. Trebuie specificat faptul că normele în domeniu prevăd o capacitate de minim şase metri cubi, lucru care dovedeşte faptul că se pregăteşte o cacealma de licitaţie”, a declarat Florin Tripa.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor