Fondul de rulment a ajuns la 300 de miliarde

Fondul de rulment a ajuns la 300 de miliarde
Fondul de rulment al municipiului Arad a ajuns la nu mai puţin de 297 de miliarde de lei, bani ce vor fi împărţiţi, pe investiţii, în următoarea şedinţă a Consiliului Local Municipal.

Din aceşti bani, 20 de miliarde vor merge pentru acoperirea temporară a unor goluri de casă, provenite din decalajul dintre veniturile şi cheltuielile bugetare. Alte sume, mai mici, sunt destinate unor noi dotări în Direcţiile Primăriei, mai precis 795 de RON pentru Biroul Autorizaţii şi 15.021 RON pentru Stare Civilă.

Cea mai mare parte din sumă va merge pentru investiţii în municipiu, reabilitări de reţele stradale fără îmbrăcăminţi moderne – 17.316 RON, amenajări locuinţe sociale – 97.321 RON şi alte investiţii de interes public – 27,6 milioane RON.

Din aceste 27 de milioane se vor face o serie de PUZ-uri şi PUD-uri necesare dezvoltării municipiului, se vor continua unele lucrări la diferite instituţii de învăţământ (şcoli, grădiniţe). La capitolul cultură, recreere şi religie, se vor aloca bani pentru iluminat arhitectural Teatrul Ioan Slavici, modernizarea stadionului Motorul, reamplasarea Monumentului Sfintei Treimi etc.

De asemenea, se vor aloca bani pentru utilităţi blocuri de locuinţe str. Gheorghe Ciuhandu, utilităţi locuinţe sociale str. Tarafului şi pentru utilităţi locuinţe Zona Micălaca Est.

La capitolul Protecţia Mediului, se va investi pentru noi reţele de canalizare, ministaţii de pompare ape pluviale sau închiderea gropii de gunoi de pe Câmpul Liniştii.

O altă investiţie importantă ce va fi finanţată de la fondul de rulment este reabilitarea străzii Voinicilor.

Cosmin Mihuţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !