Forever Beauty – un vis devenit realitate

Reactualizat la:
Forever Beauty – un vis devenit realitate
ADVERTORIAL. Cel mai modern si primitor salon de înfrumusețare din Arad și-a deschis porțile în această săptămână! Inagurat într-o atmosferă de gala, Forever Beauty promite să îi răsfețe pe cei care îi vor trece pragul cu cele mai noi tehnologii de înfrumusețare dar și cu o gamă largă de aparate de ultimă generație destinate remodelării corporale și regenerării țesuturilor afectate de trecerea timpului, modul de viață nesănătos sau de stres.

În total 15 aparate moderne, fiecare top de gamă în segmenul pe care îl reprezintă vor sta la dispoziția doamnelor și domnilor interesați să își remodeleze corpul. Programările se pot face telefonic 0740302050 sau direct la Salonul Forever Beauty pe strada Mihai Eminescu,nr 26 ap 4

4

Puteti beneficia de analiza corporală, radiofrecvență facial, microdermo abraziune, LPG facial care stimuleaza colagenul și elasticitatea pielii sau împachetari în termo cuverta pentru eliminarea toxinelor din corp si epilare definitiva fara durere. Toate aceste servicii dar și multe altele vor fi disponibile de acum încolo și pentru arădeni si nu numai, în cadrul salonului.

Ce este cel mai important la serviciile oferite de Forever beauy? Tratamentele si procedurile sunt personalizate in functie de varsta, de tipul de piele si de problemele pe care le aveti.

Mariana Guran- managerul salonului ne-a marturisit ca deschiderea salonului este ca un vis devenit realitate “Mă bucur nespus de mult si ii multumesc lui Dumnezeu care m a ajutat sa imi indeplinesc visul, sotului si copiilor mei care m -au sustinut si nu in ultimul rand echipei mele ( Viorica Hetea, Sorina Gligor si Raluca Magyar) fara de care nu as fi reusit să dau viață acestui vis”

2

3

În cadrul evenimentului de lansare a salonului reprezentanții autoritatilor locale, presa dar și viitoarele cliente au luat parte la o adevarată demonstratie facută de specialisti veniti din Bucuresti. (toate pozele de la inaugurare le gasiti pe facebook).