Formular nou la T.V.A.

Formular nou la T.V.A.
ARAD. Modelul formularului 094 „Declaraţie privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent” a fost modificat prin Ordinul preşedintelui ANAG 7/2010.

Formularul se completează de către persoanele impozabile în scopuri de TVA conform art. 153 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, care au utilizat trimestrul ca perioadă fiscală în anul precedent, care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi care nu au depăşit plafonul de 100.000 de euro, la cursul de 4,2296 lei/euro”, explică purtătorul de cuvând al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Călin Arusti. Termenul de depunere este 25 ianuarie, pentru anul 2009, iar instrucţiuni de completare se pot găsi la www.finantearad.ro, rubrica „Noutăţi” şi www.anaf.ro, rubrica „Legislaţie”.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase