Francesca D’Auria: Nu cred în diete, dar îmi place să se fluiere după mine

Reactualizat la:
2Comentarii
Francesca D’Auria: Nu cred în diete, dar îmi place să se fluiere după mine
Împlineşte la sfârşitul lunii noiembrie 30 de ani, iar cariera ei se îndreaptă mai mult spre teatru. Dar nu a rupt legăturile nici nu televiziunea, nici cu modelingul. 

Sunt destule firmele care preferă să fie reprezentate de fosta „Zeiţa Fortuna” a Italiei, Francesca D’Auria. Şi asta pentru că frumoasa italiancă a înţeles perfect că face parte din meseria ei să îşi întreţină frumuseţea.

Deşi, comodă fiind, activitatea fizică nu o atrage, mai ales gimnastica. A suplinit-o cu un stepper, care îi permite să facă jogging fără să iasă din casă. Dar are noroc de faptul că în copilărie a făcut gimnastică artistică şi ritmică.

Acum, poate „chiuli” câte o zi, fără ca organismul să se resimtă. Cât despre psihic, el se drege repede, şi nu cu meditaţii orientale sau yoga. Ajunge o ceaşcă de cafea cu lapte şi stresul dispare. Cu toate acestea, bruneta nu are o relaţie perfectă cu propriul trup.

„Depinde cum mă trezesc dimineaţa. Sunt zile în care sunt de-a dreptul încântată, sunt altele în care nu îmi place nimic la mine. În orice caz, la imaginea mea ţin: sunt una dintre femeile care adoră complimentele, chiar dacă este vorba despre fluierăturile admirative ale unei găşti de tineri”, spune Francesca.

Starul TV nu crede în diete, nici în miracolele promise de cosmeticele de toate felurile… Cât despre a mânca sănătos, cum recomandă medicii… îi este prea lene. Deh, când te menţii în formă, îţi permiţi să nu ţii cont de recomandări!

Oricum, italianca se consideră norocoasă, după tot ce i-a oferit viaţa. Deşi nu a fost lipsită de probleme. Una dintre ele: scandalul în care a fost implicată acum câţiva ani, când s-a spus că ar fi iubita – ulterior, chiar logodnica – preşedintelui de atunci al RAI, Antonio Baldassare.

„L-am cunoscut în timpul unei călătorii la New York. Mi-a mărturisit că este un admirator al meu. Abia când ne-am întors în Italia mi-am dat seama că, în realitate, i se aprinseseră călcâiele după mine. Îl respectam pentru că era preşedintele instituţiei la care lucram, dar l-am ţinut la distanţă.

El, dimpotrivă, a trâmbiţat în cele patru zări că s-a îndrăgostit de mine. Fizic, nu am fost împreună niciodată. Fără supărare, vorbim despre un om care are vârsta bunicului meu”, a precizat fiica de carabinier născută la Palermo, dar care şi-a petrecut adolescenţa la Madrid, unde tatăl ei fusese detaşat. Cât despre dragoste, nu îşi face planuri de viitor şi nu poate desena un portret robot al bărbatului preferat. Important este să o surprindă, să aibă ceva al lui, chiar dacă este cel mai frumos sau cel mai urât din lume.

Dragostea este oarbă şi mai bine să-i cedezi decât să ai, peste ani, nostalgii. „Nu am idee cum voi fi peste un deceniu, dar ştiu cum nu vreau să ma văd: asaltată de regrete pentru toate oportunităţile de care nu am profitat în trecut”, mărturiseşte Francesca D’Auria, conştientă că şi frumuseţea se ofileşte…2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor