Furt din lipsă de mâncare

Furt din lipsă de mâncare
Patru tineri au tăiat un fir de telefon, cu intenţia de a vinde cuprul din el.

Lucrătorii postului de poliţie de la TF Arad au fost sesizaţi telefonic de şeful zonei de telecomunicaţii CFR Arad, pentru a se deplasa într-o zonă dintre staţia CFR Glogovăţ şi Arad, unde se întrerupse circuitul telefonic.

Echipa de poliţişti a constatat că pe o distanţă de 20 de metri, firul telefonic (care traversa un canal) era tăiat. În timp ce se verificau împrejurimile, poliţiştii au reuşit să prindă, în lanurile de porumb, cele patru persoane care avea asupra lor cablul CFR tăiat.

S-a trecut la legitimarea lor: Mihai C., de 18 ani, din Hunedoara, fără ocupaţie şi cunoscut pentru antecedente penale, I.V., de 15 ani, din Aleşd (judeţul Bihor), Radu V., de 18 ani, din Arad, şi Ana V., de 18 ani, din Hunedoara, care erau fără ocupaţie şi fără antecedente penale.

Peste 40 de milioane Întrebaţi fiind de furtul comis, aceştia au declarat că ei au sustras, prin tăiere, cei 20 de metri de fir în intenţia de a arde plasticul şi de a vinde cuprul din el, iar cu banii recuperaţi urmând să-şi cumpere mâncare. Prejudiciul se ridică la suma de 4.833 RON, însă cablul recuperat nu se mai poate folosi.

Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat, distrugere şi infracţiunea prevăzută de legea 289/2005 privind pătrunderea fără drept de a intra în zona de siguranţă a căii ferate. „Se constată că personalul de la CFR Arad nu ia măsuri de asigurare a securităţii şi siguranţei în mod corespunzător a instalaţiilor şi componentelor, care deservesc calea ferată” a spus Ioan Feieş, şeful de serviciu la TF Arad.

D.M.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !