Gala Premiilor Academice 2010

1Comentariu
Gala Premiilor Academice  2010
ARAD. În Aula „Ştefan Cicio-Pop” a avut loc, ieri, gala de premiere a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

A intrat deja în tradiţie ca, în luna decembrie, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” să organizeze „Gala Premiilor Academice”.

În acest an, Senatul UVVG a acordat premii pentru performanţe ştiinţifice ale cadrelor didactice şi cercetătorilor, exprimate în articole şi studii publicate în periodice ISI, în granturi şi proiecte cu finanţare europeană, pentru autorii ale căror lucrări au fost traduse şi publicate în prestigioase edituri din străinătate, pentru editorii revistelor asimilate în noi baze de date internaţionale, pentru organizatorii unor evenimente ştiinţifice internaţionale, etc.

„Gala” a fost deschisă de prof. univ. dr. Marţian Iovan, prorector al UVVG, după care prof. univ dr. Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest „V. Goldiş”, a făcut un scurt bilanţ al realizărilor din perioada care a fost evaluată. „Evidenţiem faptul că în ultimul an universitar producţia de articole cotate ISI a crescut faţă de anul anterior cu 67%, numărul de proiecte cu finanţare europeană şi de granturi de cercetare  s-a dublat, numărul de lucrări ştiinţifice traduse şi publicate în străinătate este în creştere, 6 reviste ştiinţifice au fost integrate în noi baze internaţionale de prestigiu, printre care: SCOPUS, Elsevier, Index Copernicus, Journal Master List, DOAJ, CEEOL, SOCOLAR”, a subliniat rectorul UVVG, prof. univ. dr. Aurel Ardelean.

Toate realizările prezentate au făcut ca Universitatea de Vest „V. Goldiş” să fi apărut pe locuri de top în ranking-uri academice publicate în România. Aceasta a fost concluzia înaintea decernării premiilor din acest an, care a fost făcută de prorectorii Marţian Iovan şi Anca Hermenean.

„Misiunea universităţii un poate fi realizată fără cercetare şi inovare” (Aurel Ardelean)

JA-V.F.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor