Galeanu a sarit efectiv la gatul directorului Finantelor

De A.D.B.
Mihaela Găleanu si Marius Drăgănescu Foto: JA
Mihaela Găleanu si Marius Drăgănescu Foto: JA
ARAD. Nu a fost o dimineaţă linişită miercuri la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad. Problemele nu s-au ivit oriunde, ci în biroul directorul executiv, Marius Drăgănescu. Despre ce a fost vorba: ameninţare şi bătaie, dacă ne luăm după plângerea care a fost depusă ulterior de mai marele Finanţelor arădene la Jandarmerie, instituţie care întocmeşte acum actele premergătoare urmăririi penale.

Persoana vizată de plângere, protagonista, se spune, a haosul de ieri din Finanţe, nu e necunoscută. E chiar angajata instituţiei, Mihaela Găleanu, un funcţionar cu o istorie extrem de zbuciumată în cadrul unităţii. Din septembrie 2010 se află în continuu scandal cu reprezentanţii instituţiei, a refuzat un transfer la Giurgiu, a fost mutată „disciplinar” la Direcţia de accize şi operaţiuni vamale, după care s-a întors la Direcţie cu retrogradare într-o funcţie inferioară. Anul trecut a adunat trei sancţiuni disciplinare de la comisia de disciplină ANAF.

Eveniment de ieri a decurs se pare cam aşa: s-a prezentat în biroul lui Marius Drăgănescu pentru a lua act de raportul de evaluare întocmit de director pentru cele zece zile cât a fost şef al Administraţiei Municipale.

Nervii Mihaelei Găleanu s-au întins, se pare, la maximum când a pus mâna pe act, aşa că a decis, din informaţiile pe care le deţinem, să sară la gâtul directorului Finanţelor. Mai exact, să se năpustească cu pumnii şi picioarele asupra acestuia. Drăgănescu ar fi chemat de urgenţă Jandarmii (cei care asigură paza instituţiei), dar, până la sosirea lor, doamna Găleanu a părăsit biroul, poate şi pentru faptul că acolo se mai aflau doi martori.

Directorul Drăgănescu nu a dorit să comenteze incidentul, pe care însă l-a confirmat. A sugerat doar că legea ar trebui să oblige instituţiile să efectueze examene psihologice şi psihiatrice printre angajaţi.

Contactată pe un număr telefonic pe care altădată răspundea Găleanu, o voce feminină ne-a întrebat care este subiectul pe care dorim să-l abordăm. La aflarea veştii, doamna de la telefon ne-a informat brusc că nu ea este Mihaela Găleanu şi a închis.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !