Galleria Arad a implinit doi ani

Galleria Arad a implinit doi ani
Sărbătorim astăzi 2 ani de la deschiderea Galleria Arad. 2 ani în care Galleria Arad și-a câștigat un loc binemeritat în mediul socio-economic al județului, reușind să devină un nucleu de interes pentru consumatori din oraș și chiar din județele învecinate.

Cele peste șase milioane de vizitatori care au călcat pragul mall-ului demonstrează calitatea serviciilor și a produselor regăsite în Galleria Arad. Numele sonore ale chiriașilor precum cora sau grupul Inditex și mixurile societăților care își desfășoară activitatea în incinta mall-ului conferă o dezvoltare permanentă a ofertelor asigurate clienților noștri.

În mai puțin de doi ani, Galleria Arad a reușit să implementeze un nou sistem de apropiere de Dumneavoastră, organizând aproximativ 1000 de evenimente, unele susținute în premieră pentru un mall din vestul țării; mă refer la proiectul de amploare “ Școala de vară”, la expozițiile susținute în parteneriat cu National Geographic, la aducerea pe scena Galleria-ei a unor artiști consacrați, varietatea de târguri organizate pentru expozanții din întreaga țară și lista poate continua.

De asemenea, Galleria Arad a înființat un club VIP pentru o categorie specială a clienților mall-ului, aceștia beneficiind pe parcursul anului de două evenimente deosebite; două seri “VIP”, în care membrii clubului au gustat aroma trabucului cubanez acociată cu cea a cognacului franțuzesc și au trăit senzația unei vânători în savana africană.

Dacă în primul an, Galleria Arad s-a bucurat de un real succes, în cel de-al doilea an, statisticile vorbesc de la sine. Numărul vizitatorilor a crescut cu 10%, iar cifra de afaceri s-a majorat cu 25%. Doi ani încununați de succes datorită Dumneavoastră, celor care alegeți Galleria Arad ca loc în care vă recreați și ieșiți la cumpărături!

Pentru următorul an, Galleria Arad vă pregătește noi variante de petrecere a timpului liber, amenajând un nou centru de divertisment, conceptul fiind unul vast, răspunzând pretențiilor fiecărei categorii de vârstă. Un proiect amplu însă nici pe departe singular pentru cel de-al treilea an al Galleria-ei Arad, când va lua naștere un nou club exclusivist, de această dată, destinat studenților.

Pășim cu încredere în cel de-al treilea an al Galleria Arad, asigurându-vă de multe alte evenimente și campanii gândite pentru cei care cu fidelitate își fac cumpărăturile în mall.

Pentru ceea ce este astăzi Galleria Arad, pentru motivația pe care ne-o dați zilnic spre noi etape de dezvoltare vă mulțumim Dumneavoastră, consumatori ai serviciilor Galleria Arad!

La Mulți Ani, Galleria Arad. La Mulți Ani, Dumneavoastră!

Mall Manager

Tina Vîrlan