Gând pentru mama

ARAD – Au scris poeţi romancieri, i-au pictat chipul pictori renumiţi, dar niciodată nu este de ajuns pentru a ilustra prin imagini artistice figura aceleia care ne dă viată, aceleia care renuntă aproape la tot pentru a oferi – copiilor – ce este mai bun si pentru a-i feri de rele. Nu pot descrie în cuvinte, în câteva rânduri, sacrificiul mamei atunci când e vorba de copiii ei.

Neobosită, aleargă de dimineaţa pâna seara, la serviciu, la cumpărături, neuitând niciodată de copiii ei, de familia ei, pe care o ocroteşte şi-I asigură tot ceea ce-I este necesar.

Fie că este femeie de afaceri, dascăl, inginer, muncitor, contabil sau casnică, pe umerii femeii apasă nenumarate responsabilitati. Atunci când este şi mamă, responsabilităţile ei sunt înzecite.

Este, deci, de înţeles de ce de 8 Martiemama, indiferent de naţionalitate, religie, plasare pe harta geografică, revine in atentie. Pentru toate……ei I se dedică versuri, cântece, flori, ….ei îi tresare inima de bucurie şi o face să uite grijile cotidiene şi să se simtă fericită

Să-I dăruim, în acest martie plin de soare, florile speranţei, gândul şi prinosul nostru de recunoştinţă, de împlinire şi bucurie !

Institutor

Lucia Ostafi

Gradinita P.P.10 ARAD0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !