Gardensis: Iti doresti si tu un gazon impecabil?

Reactualizat la:
Gardensis: Iti doresti si tu un gazon impecabil?
© foto: Gardensis
ADVERTORIAL. De câte ori nu ți s-a întâmplat să treci pe lângă un spațiu verde cu gazon impecabil și să te gândești că ți-ai dori să fie și la tine acasă la fel de frumos? Cum reușesc alții? Specialiștii de la magazinirigatii.ro îți spun secretul. Nu este suficient să însămânțezi gazonul, trebuie să îi acorzi toată atenția și să îl întreții așa cum scrie la carte. Numai procedând astfel poți avea o peluză mereu verde, perfect tunsă și moale ca un covor prețios.

Grădina înseamnă, pe lângă culoare și armonie, funcționalitate. Iar gazonul este o parte esențială în obținerea unui aspect armonios, care să îți confere o stare de relaxare, de detașare de problemele cotidiene, de contopire cu natura.

„De ce gazon? Pentru că nimic nu se compară cu aspectul unui gazon sănătos, bine întreținut, tuns la înălțimea potrivită. Nimic mai plăcut ca îmbrățișarea pe care ți-o oferă tălpilor, când pășești pe covorul verde, natural”, explică Laurențiu Caimac, administratorul firmei Gardensis SRL, o firmă cu 12 ani de experiență în proiectare, amenajare și întreținere spații verzi, în sisteme de irigații și corpuri de iluminat pentru spații deschise.

„Cum faci, totuși, ca să ai parte de o peluză mai verde ca a vecinului? Tot timpul am insistat că cel puțin la fel de important ca semănatul gazonului este întreținerea acestuia, iar aceasta presupune tundere regulată, administrarea de îngrășăminte speciale specifice anotimpului și, nu în ultimul rând, o irigare eficientă. Rețeta întreținerii gazonului este: irigare zilnică, tundere săptămânală, fertilizare trimestrială”, spune tot Laurențiu Caimac, detaliind operațiunile necesare pentru a realiza și întreține un gazon impecabil.

Firma are echipe de personal calificat și te poate ajuta cu un sfat sau cu un întreg proiect, în funcție de stilul de grădină pe care ți-l dorești, de specificul locului, de stilul arhitectonic al casei.

Cât privește întreținerea gazonului, aici poți interveni chiar tu, folosindu-te de echipamentele și dispozitivele pe care le poți achiziționa de la magazinul online al firmei, pe site-ul www.magazinirigatii.ro. Găsești acolo tot ceea ce este necesar pentru întreținerea gazonului și chiar îți poți realiza sistemul de irigații adecvat, de la variante mai simple până la cele sofisticate, care îți permit să programezi sistemul de irigații la o anumită oră, la o anumită perioadă, un anumit procentaj de precipitații raportat la suprafața irigată. Altfel spus, vei putea pleca liniștit de acasă, căci sistemul va ști ce are de făcut.

În acest magazin vei găsi de la aspersoare, duze, electrovalve, boxe și cămine, programatoare, senzori de ploaie, picurare până la pompe și hidrofoare, cabluri electrice, tubulatură și fitinguri. Și mai găsești o gamă variată de jardinere de interior și exterior, corpuri de iluminat și alte accesorii.

Important de reținut este faptul că poți comanda online produsele dorite – și nu există comandă minimă – iar acestea îți vor fi trimise prin curier rapid, în interval de 24-48 de ore.

Grădinăritul poate deveni un hobby care aduce mari satisfacții nu doar pentru tine, ci pentru întreaga ta familie!

(121100)