Genesys îşi extinde oferta de servicii

9Comentarii
Genesys îşi extinde oferta de servicii
ARAD – Luna aprilie aduce o mulţime de veşti bune pentru pacienţii Spitalului Clinic Genesys din Arad.

Din această lună, Clinica Genesys pune la dispoziţia arădenilor noi servicii şi facilităţi.

Astfel, de la 1 aprilie 2010, până la sfârşitul lunii, pacienţii asiguraţi beneficiază de consultaţii fără coplată, la specialitatea urologie. De asemenea, începând cu 8 aprilie, în cadrul clinicii sunt oferite următoarele servicii de chirurgie urologică: rezecţie endoscopică de prostată, rezecţie endoscopică de tumoră vezicală şi uretrotomie optică internă. Intervenţiile sunt efectuate de către dr. Horia Dan Mureşanu, dr. Alexandru Gurtavenco şi prof. dr. Ioan Ioiart.

S-a deschis cabinetul de stomatologie

Arădenii care au probleme dentare se pot adresa Cabinetului de stomatologie din cadrul Clinicii Genesys. Acesta s-a deschis de la începutul săptămânii, beneficiind de o dotare ultramoderna. În ceea ce priveşte personalul medical, aici îşi desfăşoară activitatea medici specialişti din Timişoara şi Arad (dr. Dragoş Diaconescu, dr. Mihnea Cafadaru, dr. Aurelia Fărcuţiu, dr. Sabin Ghiura, dr. Adina Hăhăianu, dr. Mirela Manea, dr. Alexandru Spînu, dr. Florin Jurcă). Printre serviciile oferite de aceştia, se numără: chirurgie buco-maxilo-facială, implantologie, parodontologie, protetică, endodonţie, odonto-terapie, pedodonţie, ortodonţie. De menţionat că tratamentul chirurgical se efectuează sub anestezie totală.

Cabinetul de stomatologie de la Genesys asigură rezolvarea urgenţelor în intervalul orar 9.00-21.00. Aici se pot trata şi persoanele cu dizabilităţi. Până la 31 mai, consultaţiile oferite la cabinetul de stomatologie sunt gratuite, accesul pacienţilor făcându-se pe bază de programare.

Neonatologie-pediatrie şi Obstetrică-ginecologie

Tot de la începutul acestei săptămâni, în cadrul Clinicii Genesys funcţionează un Cabinet de neonatologie-pediatrie. Consultaţiile medicale sunt efectuate de către dr. Maria Sătmărean, medic primar neonatolog-pediatru.

În ceea ce priveşte compartimentul de obstetrică-ginecologie, e bine de ştiut că la Clinica Genesys funcţionează primul ambulator privat de obstetrică-ginecologie din Arad, care oferă pacientelor consultaţii de specialitate 24 de ore din 24.

Dacă ne referim la naşteri, trebuie amintit că, de la deschiderea clinicii până în prezent, nu mai puţin de 81 de bebeluşi au venit pe lume la Genesys. Ca o noutate pentru viitoarele mămici, începând de la 1 aprilie 2010, pacientele care semnează contract de asistenţă la naştere, pot opta pentru varianta de achitare a contractului în rate lunare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257-219700 int. 123.

Simpozion internaţional

Sâmbătă, 17 aprilie, începând cu orele 8.30, în incinta Sălii de Conferinţe a Clinicii Genesys, se va desfăşura Simpozionul Interjudeţean cu tema „Contracepţia la femei”, sub coordonarea prof. dr. Doru Anastasiu din Timişoara. Este cel de-al IV-lea simpozion interjudeţean organizat la Spitalul Clinic Genesys. La eveniment sunt invitaţi să participe medici ginecologi şi medici de familie din Timişoara, Arad şi Hunedoara. Ei vor beneficia de puncte de educaţie medicală continuă.

JA-D.D.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor