Gheorghe Falcă : „discuţii neserioase”

Gheorghe Falcă : „discuţii neserioase”
ARAD - Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a dezminţit şi într-o emisiune televizată, faptul că ar fi promis sprijin pentru proiecte de cinci miliarde de Euro, în campania pentru alegerile parţiale de la Hunedoara.

„Cum poate un primar de la Arad să dea proiecte de 5 miliarde de euro? Cred că acest gen de informaţii reieşite în urma unor discuţii ale unor oameni într-un stadiu… E ridicol ”, spune Falcă, precizând că, de fapt, înregistrarea nu a fost făcută în sediul PDL, ci în altă parte, iar la discuţii au participat un membru PDL şi unul PNL.

„E ridicol. Nu aşa se face nici politica, nici administraţia. Mi se pare ridicol că discutăm subiecte de genul acesta. Este un membru PDL, un membru PNL, la o discuţie de trei sticle. Dacă oamenii folosesc nume… Nu a fost o astfel de discuţie în interiorul partidului cu proiecte”, spune Falcă.Întrebat de ce a apărut numele său în discuţie, Falcă a replicat sec: „Poate să apară, dar dacă vă uitaţi în înregistrare, apare numele mai multor lideri într-o înşiruire, nu este specificat direct spre mine”.Vizavi de aceste discuţii, primarul Aradului şi-a exprimat dezamăgirea că presa ar trebui, mai degrabă, să scrie despre producţia industrială a României, care a crescut cu 4,8% faţă de 2009.

JA-S.T.