Ghereta „pubelă de gunoi” de la UTA… rezistă!

De Valentin Goran
6Comentarii
Ghereta „pubelă de gunoi” de la UTA… rezistă!
Ne vedem nevoiți să revenim cu acest subiect. De ce? Pentru că nu s-a întâmplat nimic.

Este vorba de ghereta din care se comercializau ziare, situată la UTA și care de luni de zile este un adevărat focar de infecție. În urmă cu o lună, în data de 6 septembrie, vă prezentam articolul „Ghereta «pubelă de gunoi» de la UTA. Vă reamintim faptul că patronul acestei gherete a decedat în urmă cu șase luni de zile și acesta este motivul pentru care s-a ajuns aici. Același patron a avut și ghereta din fața fostului cinematograf Dacia, dar acesta a fost ridicată între timp.

S-a autosesizat, dar nu se vede

Din răspunsul primit pe 6 septembrie, de la Primăria Municipiului Arad, am aflat că: „Ghereta în cauză urmează să fie demolată, Primăria Municipiului Arad s-a autosesizat în privinţa ei. Ea va fi introdusă pe următoarea comandă emisă de municipalitate operatorului contractat pentru dezafectarea construcţiilor cu caracter provizoriu amplasate pe domeniul public”. Ce concluzii să tragem de aici în condiţiile în care răspunsul de acum, al Primăriei, ne spune astfel:„Primăria muncipiului Arad a înaintat o adresă către furnizorul de energie electrică prin care se solicită decuplarea gheretei respective de la sursă şi recuperarea contorului. De abia după aceea se va putea trece la demolarea construcţiei”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Muncipiului Arad.

În loc de concluzie

Dacă este nevoie de luni de zile pentru a afla cine este proprietarul unei gherete iar mai apoi de încă o lună de zile pentru a spune că trebuie decuplată ghereta de la rețeaua de electricitate și abia după aceea va putea fi luată ghereta de acolo, cum să mai avem pretenții ca alte lucrări (unele foarte mari) din oraș să fie terminate repede? În acest caz, vorbim de o amărâtă de gheretă pe care primăria nu este în stare, nici după șase luni de zile, să o dărâme.

DSC_1685 DSC_1687 DSC_1689 DSC_1690 DSC_1692 ghereta prima 95

Ghereta „pubelă de gunoi” de la UTA

Taguri: , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor