GI Motor se reinventeaza intr-o noua locatie – Centura – Subcetate

GI Motor se reinventeaza intr-o noua locatie – Centura – Subcetate
Începând cu luna martie arădenii se pot bucura de o ofertă mai variată de materiale de construcții la prețuri deosebit de avatajoase în cadrul noului magazin GI Motor situat pe strada Nicolaus Lenau FN, pe Centura Subcetate.

Cu o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, din care 3000 metri pătrați suprafață construită, GI Motor este un partener de încredere și totodată o sursă de inspirație pentru toți cei care sunt angrenați în lucrări de construcții, amenajări și decorări ale locuințelor proprii și nu numai.

Având o grijă deosebită față de clienții săi, GI Motor oferă cele mai bune și eficiente soluții prin parteneriate puternice cu producători de elită din domeniu, contribuind de asemenea prin serviciile sale la îmbunătățirea gradului de confort și satisfacție a acestora. Totul într-un mediu atractiv și familiar, bine structurat și eficient organizat.

“Tocmai pentru că suntem conștienți că construcția unei locuințe este una dintre cele mai importante etape din viața unei persoane sau a unei familii, GI Motor își dorește să vă susțină în aceste momente speciale, oferindu-vă tot sprijinul de care aveți nevoie pentru îndeplinirea visurilor voastre. Pentru că noi știm că în astfel de situații orice ajutor e binevenit, echipa de profesioniști a GI Motor este întotdeauna pregătită să vă ofere consultanță tehnică pentru alegerea, calculul necesar și punerea în operă a materialelor de construcții. Pentru un nou început mult mai ușor, permiteți-ne să luăm parte la visurile și planurile Dumneavoastră!”, a declarat Dorin Popescu, director executiv GI Motor.

Odată cu deschiderea noului magazin, GI Motor vă așteaptă cu “Promoții de casă nouă” la materiale cum ar fi: ciment, fier, cărămidă, tiglă s.a.