GI MOTOR vă invită la Zilele Porților Deschise!

Reactualizat la:
GI MOTOR vă invită la Zilele Porților Deschise!

ADVERTORIAL. Sfârşitul acestei luni este marcat de un eveniment destinat ofertelor speciale în construcţii. Echipa GI MOTOR îşi deschide porţile pentru 3 zile şi te aşteaptă cu noutăți în domeniul construcițiilor și bricolajelor la preţuri de producător!

Atât pentru specialiști, cât și pentru consumatori, ultimele noutăți în materie de bricolaje și materiale de construcții sunt cuprinse într-un eveniment care răspunde tuturor cerinţelor: târgul de prezentare organizat de compania Gi Motor membră a Phoenix Group între 27-29 noiembrie 2017.

Aflat la a cincea ediție, evenimentul „Zilele Porților Deschise” a devenit deja o tradiţie în prezentarea ultimelor tehnologii, materiale la preturi de producator şi servicii de calitate.

Ustensilele, aparatura și cele mai practice materialele de construcţii vin în ajutorul celor îndemânatici care pot, cu sfaturile şi îndrumările specialiştilor, să execute diverse lucrări şi proiecte în propria gospodărie. Reparaţii, finisaje sau chiar sisteme întregi de la cele mai cunoscute branduri în domeniu, toate la oferte promoţionale în cadrul “Zilele Portilor Deschise” organizate de Gi Motor.

Program de vizită

Zilele Porților Deschise se desfăşoara de luni 27 noiembrie până miercuri 29 noiembrie. Orele de vizitare sunt 08-17:00 în toate cele 3 zile. Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0723 183 125 și 0257 288 009.

gimotor