Glad Varga: „Căderea Guvernului, parte a strategiei PSD ?”

De Simion Todoca
Glad Varga: „Căderea Guvernului, parte a strategiei PSD ?”
Deputatul Glad Varga este de părere că, dacă premierul Grindeanu va fi silit să demisioneze, provocând căderea întregului Guvern, nu va fi vorba decât despre o strategie pusă la cale de la bun început.

Mai exact, următorul Guvern va avea sarcina de a tăia toate pomenile electorale, promise fără nicio sustenabilitate. „După ce va trage de timp cât mai mult, pretextând procedurile necesare formării unui nou Guvern, următorul va putea motiva prin aceasta nerespectarea termenelor stabilite pentru punerea în aplicare a măsurilor promise în programul de guvernare. Pasul doi va fi explicarea nesustenabilităţii aşa numitelor măsuri sociale, vina urmând să fie aruncată în cârca unui grup restrâns care a alcătuit programul de guvernare, fără a avea acordul partidului. Viitorul Guvern va promite că vor fi creşteri salariale pe măsura performanţelor economiei, dar va spune că vor fi reintroduse unele dintre taxele şi impozitele eliminate în mod nejustificat”, spune Glad Varga. Deputatul liberal mai spune că, pe de altă parte, PSD, pentru a-şi păstra electoratul tradiţional, va recurge la exploatarea scindării cetăţenilor. „Angajaţii din domeniul privat sunt deja profund frustraţi, că, în timp ce ei, care au venituri la nivelul salariului minim pe economie, luând 1.000 de lei lunar sau chiar mai puţin, plătesc tot felul de biruri, în timp ce pensionarii care au pensii în jur de 2.000 nu plătesc nimic. Iar exemplele de scindare a diverselor clase sociale pot continua. Iată de ce nu exclud posibilitatea ca strategia PSD să fi fost de la bun început aceea de a recurge la tot felul de tertipuri pentru a scuza nepunerea în aplicare a programului de guvernare. Pentru că singurul scop al PSD a fost câştigarea alegerilor, indiferent prin ce mijloace”, concluzionează Glad Varga.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !