Glad Varga, încă un pas spre preşedinţia Tineretului Naţional Liberal

De Simion Todoca
Glad Varga, încă un pas spre preşedinţia Tineretului Naţional Liberal
Fără îndoială, faptul că a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene TNL Arad reprezintă pentru deputatul Glad Varga un punct câştigat în bătălia pentru câştigarea preşedinţiei la nivel naţional.

Totodată, însă, o sarcină în plus. Întrebat cum va reuşi să „lupte” pe mai multe fronturi, Glad Varga a răspuns că se bazează foarte mult şi pe noua echipă.

„Aşa cum am spus în repetate rânduri, TNL poate și trebuie să fie cea mai puternică organizație politică de tineret în România, în care să existe un pluralism de idei și unitate în acțiune. Evident că, deputat arădean fiind, îmi doresc ca organizaţia arădeană să fie mereu în frunte, printre cele mai puternice din ţară, ca „rezervor” pentru organizaţia mare, care poate redeveni cea mai puternică din ţară. Mă bucur şi le mulţumesc colegilor mei pentru că m-au ales şi voi fi mereu alături de ei. Am o echipă valoroasă, pe care mă bazez, aşa cum şi ei se bazează pe mine. Desigur, strategia la nivel naţional se va aplica la toate organizaţiile din teritoriu, dar fiecare organizaţie judeţeană are posibilitatea să se manifeste pe multiple aspecte specifice, iar acestea fac diferenţa între forţele filialelor din teritoriu. Nu este suficient să fim doar o voce în politica mare, trebuie să fim și forța motrice care determină schimbarea atitudinii din politică și a modului în care sunt priviți politicienii. Pentru aceasta, noi, tinerii liberali, trebuie să demonstrăm credința în valorile liberale prin maniera în care acționăm în viața personala, sociala și profesională, prin rezultate și prin impact, nu prin retorică ori prin simple declarații de bune intenții. Avem nevoie să vină alături de noi cei care cred în ei înșiși și în viitorul României, femei și bărbați, să facem împreună proiecte pentru dezvoltarea României”, a declarat Glad Varga. Care ne-a oferit şi lista completă a membrilor noii echipe : Preşedinte executiv – Patricia Dinga

Prim- vicepreşedinte: Bogdan Faur; Cristian Feieş. Secretar General: Bogdan Noghiu.Secretar general adjunct: Mihai Moşneag – Şeitin; Ioan Palea – Ghioroc. Vicepreşedinti:Marin Stan ; Florin Tripon; Marius Roibu; Cristian Pintean ; Rafael Maleş ; Adrian Sereş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !