Goluri în poarta ignoranţei

Câţi dintre dvs. aţi auzit de programul Homless ? Unul de socializare a copiilor străzii şi a persoanelor fără adăpost prin sport.

O acţiune menită de a schimba, fie şi pentru câteva ore, condiţia unor semeni de-ai noştri, bătuţi de soartă.

O iniţiativă a unui OM, pentru care nu există cuvântul imposibil. Şi care, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socialăşi Protecţia Copilului Arad, AS Columna şi Club „Serie A”, au înscris goluri spectaculoase în poarta ignoranţei.

Povestea Homless a pornit de la o simplă accesare a Internetului. Dan Pârvulescu, OMUL la care făceam referire în rândurile de mai sus, a găsit un site în care era prezentat acest proiect. A fost de-ajuns, pentru ca în mintea lui să încolţească o idee. Nu i-a fost uşor să strângă de prin canalele Aradului, 30 de tineri dispuşi să se închine Zeului Fotbal.

Cum însă experimentul a reuşit, Pârvulescu se gândeşte deja la paşii următori ai proiectului, convins fiind că va mai puncta în poarta ignoranţei.

Daniel Scridon0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase