Grădiniță nouă în Andrei Șaguna

De Eugen Rogojan
Grădiniță nouă în Andrei Șaguna
Primăria Zimandu Nou caută constructor pentru o nouă grădiniță în localitatea aparținătoare Andrei Șaguna.

Va fi o grădiniță cu program prelungit, cu 12 angajați și zeci de copii. Terenul pe care urmează să fie construită clădirea se întinde pe aproape 6.300 de metri pătrați, fundația existând deja. Noua grădiniță urmează să aibă demisol și parter și se va întinde pe aproximativ 1.300 de metri pătrați.

Subsolul, în suprafață de 135 de metri pătrați, va adăposti vestiare, grupuri sanitare, centrala termică și alte echipamente necesare funcționării clădirii. La parter vor fi amenajate patru săli de grupă, fiecare cu grup sanitar și cameră pentru jucării, două cabinete pentru personal, un cabinet medical, o sală de activități, un birou pentru director, bucătărie și săli conexe, respectiv alte spații necesare funcționării, parterul având 1.289 de metri pătrați.

Realizarea clădirii va costa peste 3 milioane de lei, proiectul fiind finanțat prin Programul Național pentru Dezvoltare Rurală, submăsura „Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. Din cele trei milioane de lei, 2,6 milioane fără TVA vor merge către construcții și instalații, restul sumelor fiind pentru protecția mediului, utilaje, organizarea șantierului etc.

Pentru alegerea constructorului, Primăria Comunei Zimandu Nou a lansat o licitație prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 9 mai 2019. Criteriul de atribuire al licitației este „prețul cel mai scăzut”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !