Greu de crezut? Drumul Juliţa-Mădrigeşti „nu a murit”

De Alin Gherasim
Greu de crezut? Drumul Juliţa-Mădrigeşti „nu a murit”
Credeaţi că lucrările pe Juliţa-Mădrigeşti au fost încheiate? V-aţi înşelat.

Vă mai amintiţi de drumul Juliţa-Mădrigeşti, cel despre care s-a vorbit 12 ani de zile până să fie modernizat? Vă mai amintiţi, poate, şi faptul că lucrarea a fost posibilă cu ajutorul fondurilor europene. Dar nici aşa nu a fost bine până la capăt. Pentru că, pe parcurs, Consiliul Judeţean Arad, cel care are în administrare şoseaua respectivă, a primit corecţii peste corecţii, termenele au fost modificare şi remodificate, întinse pe o perioadă de patru ani. Atât a durat, de la semnare şi până la inaugurare, telenovela legată de drumul Juliţa-Mădrigeşti, şoseaua care leagă partea de sud de partea de nord a judeţului Arad.

Aşadar, acum patru ani a fost inaugurată şoseaua. Dar nici măcar acum nu s-a pus punct proiectului. Pentru că, dintr-o cauză sau alta, Consiliul Judeţean Arad a omis să „planteze” pe traseul respectiv indicatoare care să anunţe că şoseaua a fost modernizată pe fonduri europene, lucru obligatoriu pentru toate proiectele plătite de Uniunea Europeană. Revenind, acum, la patru ani de la inaugurare, CJA a lansat o cerere de oferte pentru furnizarea de panouri de informare. Se doreşte achiziţia a şase panouri, evaluate la peste 600 de lei fiecare, panouri care să anunţe că fondurile pentru lucrarea de acolo au venit de la Uniune.

Cei de la CJA au şi date clare care trebuie afişate pe respectivele panouri: logo-urile Regio, Guvernului României, ale Ministerului Dezvoltării Regionale, al Uniunii Europene, al autorităţiii de management, numele proiectului, cel al beneficiarului, valoarea proiectului dar şi un text „comunist” despre cât de mult investeşte Uniunea Europeană în viitorul nostru. Panourile, care vor avea dimensiuni de 2 metri X 1,2 metri vor fi montate pe traseul şoselei pentru ca toţi cei care trec pe acolo să le vadă, acestea urmând să fie ridicate pe stâlpi la doi metri faţă de nivelul solului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !