COMENTARIUL ZILEI Harașo, tavarișci Vladimir!

De Simion Todoca
Reactualizat la:
1Comentariu
COMENTARIUL ZILEI Harașo, tavarișci Vladimir!
© Simion Todoca
Vaaaaai, vaaai, ce îngrijorat este Occidentul de escaladarea tensiunilor dintre Rusia și Ucraina! Dar, gata, așa nu se mai poate, noi, mai marii Uniunii Europene, trebuie să punem piciorul în prag! Le-am arătat noi, le-am spus răspicat să se abțină de la escaladarea conflictului, ce cred ei, că sunt de capul lor? Păstrați-vă calmul, tovarăși!

Vă vine sau nu să credeți, aceasta a fost reacția mai marilor Uniunii Europene la avalanșa de acuze aruncată de către Rusia asupra Ucrainei. Doar niște timide remarci cu privire la faptul că nu există dovezi concrete că Rusia lui Putin are dreptate, dar nici Ucraina nu are dovezi că ar fi invers.Așa că, spun mahării Uniunii Europene, Rusia și Ucraina ar trebui să se așeze la masa tratativelor, să nu se ajungă la război . Or, războiul deja există, în teritoriile din Ucraina deja ocupată de către trupele așa zisei republici care se vrea independentă.

Combinagiii Europei, dintre care cel mai important și mai abil este Angela Merkel, cu grupa de sânge KGB, au destabilizat Ucraina creând euromaidanul, tocmai bun pentru a justifica sfârtecarea teritoriului acestei țări, cu ajutorul neprecupețit al tovarășului Putin. Din punctul meu de vedere, tovarășul Putin are tot dreptul din lume să aducă Ucraina acolo unde îi este locul, adică la Mama Rusie. Istoria ne arată cu vârf și îndesat că Ucraina a fost creată artificial, că, de fapt, nu există popor ucrainean, ci doar un summum de populație de sorginte rusă, poloneză, tătară și altele asemenea, folosită de către toți. Stirpea cazacilor nu prea mai există, dar spiritul a rămas la ucrainieni.

Nu cred că Rusia va avea mână liberă să ocupe Ucraina, mai degrabă cred că se forțează intrarea acesteia în Comunitatea Statelor Independente, ca adversar al SUA, respectiv al NATO american. Cu Rusia și Turcia în noul pol de putere, Germania va redeveni „über alles ”, nu doar în Europa, ci și în Asia. Ca de obicei, istoria va dovedi că s-au făcut calcule greșite, că Mama Rusie, întărită prin strădania europenilor, va face o răsucire crucială, stăpânind Europa împreună cu americanii. Dar, despre asta vom mai vorbi.

„Europa face favoruri Rusiei, dar deziluzia va fi cruntă după ce vor vedea că au crescut șarpele la sân”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor